Herning har kurs mod DM-finale: Smadrer Esbjerg i målrigt semifinaleudlæg

Herning har kurs mod DM-finale: Smadrer Esbjerg i målrigt semifinaleudlægProfimedia
Herning Blue Fox ligner et hold med kurs mod sin første DM-finale siden foråret 2018.

Tirsdag aften åbnede det midtjyske hold sin semifinaleserie med en meget overbevisende sejr på 10-5 over Esbjerg Energy.

Det skete med periodecifrene 4-1, 3-2 og 3-2.

Den hyppige pointmager Morten Poulsen havde en glimrende aften, da han stod for fire af de syv første Herning-scoringer.

Esbjerg har slået Herning to gange i grundspillet, men i den første semifinale var der klasseforskel på de to hold.

Det vestjyske hold fik en smule håb med den tidlige reducering til 2-4 i anden periode, men med tre mål på fire minutter lukkede Herning reelt kampen allerede midtvejs i perioden.

Semifinaleserien fortsætter på fredag, hvor Esbjerg har hjemmebanefordel.

Serien afgøres bedst af syv kampe. Herning har hjemmebane i den afgørende kamp, hvis det bliver nødvendigt at tage alle kampe i brug.

Aalborg Pirates og Herlev Eagles tager hul på den anden semifinaledyst onsdag aften.