Esbjerg Energy holdt liv i finalehåbet: "Som en rutsjebane, det går op og ned"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Esbjerg Energy holdt liv i finalehåbet: "Som en rutsjebane, det går op og ned"

Esbjerg Energy har fået fornyet håb om en finaleplads
Esbjerg Energy har fået fornyet håb om en finalepladsJohnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Esbjerg Energy kan stadig nå finalen i Metal Ligaens slutspil.

Takket være en scoring i overtid af Andreas Grundtvig vandt det vestjyske ishockeyhold fredag 3-2 på udebane over Herning Blue Fox og forlængede dermed semifinaleserien.

Herning kunne have booket en finalebillet, men snublede i første forsøg. Det gælder om at holde hovedet koldt i det omskiftelige slutspil, påpeger Esbjerg-træner Jason Jaspers.

"Nu skal arbejdet fortsættes. Vi kan glæde os over en sejr, men dagen efter skal arbejdet frem mod den næste kamp igen gøres. Har man tabt, kan man ikke hænge med hovedet, og har man vundet, skal armene ned igen før næste kamp. At spille slutspil er som at køre i rutsjebane. Det går op og ned," siger han i en pressemeddelelse fra holdet.

Søndag venter kamp seks i Esbjerg. En vestjysk sejr her vil føre holdene ud i en altafgørende kamp syv, men esbjergenserne har endnu deres første sejr til gode på egen is i serien.

"Vi har gjort tingene rigtigt ude og hjemme, selv om resultaterne hidtil er udeblevet på hjemmebane i serien. Vi har tabt to hjemmekampe. Det kan vi ikke løbe fra. Men vi skal også se på nuancerne, og vi har gjort meget rigtigt. Vi har set statistikkerne igennem og har konstateret, at vi har haft mange muligheder. Det glemmer vi ikke før søndagens kamp," siger Jason Jaspers.

Holdene mødes søndag klokken 16 i Granly Hockey Arena.

Vinderen af serien møder Aalborg Pirates i DM-finaleserien.