Cam Brown er ny mand i Herning Blue Fox: Tredje danske klub i karrieren

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Cam Brown er ny mand i Herning Blue Fox: Tredje danske klub i karrieren

Cam Brown i Esbjerg-trøjen mod sine nye holdkammerater
Cam Brown i Esbjerg-trøjen mod sine nye holdkammeraterbluefox.dk
Et velkendt ansigt i Metal Ligaen vender tilbage i den kommende sæson. Cam Brown skifter Vestjylland ud med det midtjyske.

Tidligere har Cam Brown slået sine folder i SønderjyskE og Esbjerg. 118 kampe har dannet rammen om 101 points og trods et skuffende slutspil for Esbjerg, er ingen dansk ishockey-kender i tvivl om topniveauet hos amerikaneren.

Kontrakten med Herning lå ligefor, da Brown bor i Herning med sin danske forlovede, og dermed kan cykle på arbejde på 10 minutter.

“Cam er en spiller, som har været i vores søgelys i et par sæsoner, og har været interessant for os efter hans første sæson i SønderjyskE. Han bringer masser af fart og kreativitet til centerpositionen, og har tidligere vist sine kvaliteter i Metal Ligaen for henholdsvis SønderjyskE og Esbjerg Energy”, siger Hernings Sports Manager, Daniel Nyegaard, i en pressemeddelelse fra klubben.

Den 30-årige amerikaner ser da også frem til, at skulle have KVIK Hockey Arena som hjemmebane for første gang.

“Jeg ser meget frem til at komme i gang i Herning Blue Fox, og at skulle spille foran fansene i min ”hjemby”. Det bliver spændende at møde mine nye holdkammerater, og jeg kender jo et par stykker i forvejen, så mon ikke jeg ret hurtigt falder til i omklædningsrummet. Det bliver i hvert fald en spændende sæson, hvor jeg har store forventninger til, at vi skal være med helt fremme i kampen om at vinde titler til Blue Fox”, lyder det fra Brown til klubbens hjemmeside.