Julian Jakobsen: Ingen ønsker at være bagud med 3-0 i en slutspilsserie

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Julian Jakobsen: Ingen ønsker at være bagud med 3-0 i en slutspilsserie

Julian Jakobsen mener at Aalborg gør mange ting rigtigt i øjeblikket
Julian Jakobsen mener at Aalborg gør mange ting rigtigt i øjeblikketHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Den var tippet til at blive en af de tætteste finaleserier i mands minde. To kampe inde i serien, er Aalborg Pirates foran med 2-0 i kampe mod Herning Blue Fox. Tirsdag aften kan nordjyderne tilspille sig fire matchbolde på egen is. Aalborg-kaptajn Julian Jakobsen sætter lidt ord på situationen til Flashscore.dk.

“Herning vil forsøge at komme med en reaktion og har lidt kniven for struben. Ingen ønsker at være bagud med 3-0 i en bedst af syv serie”.

Hvor Aalborg vandt deres semifinale med 4-0 over Herlev, var Herning ude i en lang serie mod Esbjerg. Derfor kan den fysiske tilstand på holdene godt blive en faktor, mener Jakobsen.

“Vi bilder os ind, de er lidt mere mærkede end vi er. Det er tredje kamp på fem dage for os begge, men Herning har spillet seks kampe på 12 dage efter i morgen. Det skal kunne mærkes.”

Julian Jakobsen mener at der er flere faktorer der er medvirkende til at Aalborg er oppe med 2-0 i serien.

“I fredags spiller vi en rigtigt god ishockeykamp i 60 minutter. Vi gør de ting man skal i slutspillet. Spiller fysisk, får skud på mål og arbejder hårdt hjem i banen”.

Aalborg havde sine udfordringer med Rungsteds fysiske spil i kvartfinalen. Hernings spillestil er også lagt an på stor fysisk, men det virker til at Aalborg har været bedre forberedt denne gang.

“Vi var der bare ikke i et par kampe mod Rungsted. De tog os lidt på sengen, men man lærer jo hele tiden af sine fejl”, siger Jakobsen der også mener at Aalborg betalte nogle lærepenge i Final 4 finalen mod netop Herning, hvor Aalborg i følge kaptajnen også blev taget på sengen.

“Vi skal stå stærkt, løbe på skøjter og udnytte deres træthed. De satser meget på omstillinger og det skal vi lukke ned for”, siger Aalborg-kaptajnen om opskriften til sejr tirsdag aften.

Opgøret kan følges direkte på Flashscores kampside.