Hjernerystelse sætter stopper for dansk ishockeyspillers karriere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hjernerystelse sætter stopper for dansk ishockeyspillers karriere

Jesper Jensen kommer ikke tilbage på isen.
Jesper Jensen kommer ikke tilbage på isen.Profimedia
Ishockeyspilleren Jesper Jensen stopper karrieren efter et par alvorlige hjernerystelser.

Det oplyser Frederikshavn White Hawks, hvor Jesper Jensen spiller, fredag på klubbens hjemmeside.

Den seneste hjernerystelse pådrog Jesper Jensen sig 13. januar i en ligakamp mod Herning, og siden har han ikke været på isen.

Kasper Kristensen, der er sportschef i Frederikshavn, ærgrer sig over det triste farvel til en spiller, der nåede mere end 200 landskampe - blandt andet ved flere VM-slutrunder og OL i Beijing sidste år.

"Lige siden Jesper blev ramt af sin seneste hjernerystelse, har vi haft løbende dialog med ham."

"Indtil det sidste har begge parter håbet, at Jesper kunne genoptage sin karriere ved siden af sit nye job som assistenttræner for U16-landsholdet," siger Kasper Kristensen til klubbens hjemmeside.

36-årige Jesper Jensen sidder også i bestyrelsen i Frederikshavn, som glæder sig over, at han fortsat kan være en del af klubben på den måde.

"På isen har vi nydt godt af Jespers kvaliteter over flere omgange, og selv om den seneste sæson blev et helvede rent skadesmæssigt for ham, var han altid klar til at hjælpe de unge på vej, og vi skylder ham en stor tak."

"Vi er ærgerlige over, at hans exit bliver på grund af en skade, men det helbredsmæssige vægter trods alt højere," siger Kasper Kristensen.

Det er planen, at Frederikshavn White Hawks vil tage afsked med Jesper Jensen til en af holdets hjemmekampe i starten af den kommende sæson.