Hergeirsson og Schweizs danske træner mundhugges: "Vi kunne have scoret 50 gange mod jer!"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hergeirsson og Schweizs danske træner mundhugges: "Vi kunne have scoret 50 gange mod jer!"

Hergeirsson og Schweizs danske træner i mundhuggeri: "Vi kunne have scoret 50 gange mod jer!"
Hergeirsson og Schweizs danske træner i mundhuggeri: "Vi kunne have scoret 50 gange mod jer!"Profimedia
Schweizs danske træner Martin Albertsen og Norges Thorir Hergeirsson er landet i en ordentlig omgang omgang mundhuggeri efter de to landes indbyrdes møde i gruppespillet, som Norge vandt komfortabelt med hele 38-21

Albertsen valgte kampen igennem at tage målmanden ud, hver gang Schweiz var i angreb og holdet spillede dermed syv mod seks igennem hele kampen. Schweiz skabte på den konto usædvanligt mange åbne målchancer mod de norske favoritter, men til gengæld var der også "åbent hus" i den anden ende af banen, når schweizerne tabte bolden eller misbrugte målchanser, hvilket også kan aflæses i målscoren.

Alligevel var den danske træner svært tilfreds efter kampen. Albertsen påpegede over for den norske avis VG, at "schweizerne havde været alene med den norske keeper mindst 20 gange." Samtidig sagde Albertsen at "efter at have set denne kamp, tror jeg, at mange flere hold kommer til at bruge den samme taktik mod nordmændene."

Dansk træners udtalelser provokerer Hergeirsson

Den danske træners udtalelser har øjensynligt provokeret  Thorir Hergeirsson så meget, at den norske træner nu giver et kontant modsvar: "Schweiz slap næsten 40 mål ind, og hvis vi havde spillet til max. , så havde vi lavet ti mål mere", siger Hergeirsson, der dog ikke bestrider, at schweizerne skabte mange målchanser:

"Det er en del af spillet. Det ville have været mærkeligt, hvis de ikke kom til målchancer, hvis et hold spiller syv mod seks i 60 minutter, synes du ikke?"

Norge og Schweiz spiller deres sidste kamp i gruppespillet tirsdag aften.