Superliga: Uafgjort i uskøn jysk klassiker

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Hårde dueller, fejlafleveringer og misforståelser stod i kø i uskøn jysk klassiker
Opdateret
Hårde dueller, fejlafleveringer og misforståelser stod i kø i uskøn jysk klassiker
Hårde dueller, fejlafleveringer og misforståelser stod i kø i uskøn jysk klassikerBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Hårde dueller, talrige fejlafleveringer og misforståelser stod i centrum, da Vejle og AGF tog hul på forårs-sæsonen med en meget uskøn målløs forestilling i Nørreskoven i Vejle.

Vejle og AGF fik mandag begge point ud af deres første kamp i foråret, da det blev 0-0 i Nørreskoven efter et opgør, der ikke vinder nogen skønhedspriser.

Det startede ellers nærmest eksplosivt med masser af energi og gode intentioner, men selv om begge hold kom frem til en håndfuld muligheder, var slagudvekslingen langt fra noget chanceorgie.

AGF blev med pointdelingen overhalet af FC Nordsjælland i denne runde og holder nu til på femtepladsen med syv-otte point op til toptrioen og ni point ned til den forkerte side af den streg, som om fire runder skiller rækken i op- og nedrykningsspil.

Vejle er næstsidst med fire point op til Viborg og Randers lige over nedrykningsstregen.

Kan man godt lide direkte spil, masser af hårde dueller og en fortættet atmosfære, men ikke nødvendigvis smukt spil og en flydende rytme var opgøret en sand nydelse.

Vejle - AGF - Spiller-karakterer
Vejle - AGF - Spiller-karaktererFlashare

Begge hold vil gerne hurtigt fremad med bolden, og selv om teknikken ikke altid helt fulgte helt med, kastede det spredte muligheder i begge ender af sig.

Vejle Dimitrios Emmanouilidis spillede sin første betydende kamp efter mere end 15 måneders skadespause og var øjensynligt meget opsat på at få det meste ud af comebacket.

Blandt adskillige energiske indslag var et tidligt og glimrende forsøg fra en spids vinkel, som AGF-keeper Bailey Peacock-Farrell klarede med en god fodparade.

Senere var Vejle-keeper Nathan Trott vågen i den anden ende, da først Mikael Anderson og siden Frederik Brandhof tvang englænderen til at fremvise sine veludviklede evner til at dække yderområderne af sit bur.

Emmanouilidis var på spil igen i en livlig åbning på anden halvleg, hvor især Vejle truede, men igen blev Peacock-Farrell vinder af duellen med den græske offensivspiller.

Kort efter kiksede AGF's Mads Emil Madsen en afslutning i en ellers god position i den anden ende, men efterhånden som anden halvleg skred frem sivede energien stille og roligt ud af forårspremieren.

Vejle sluttede bedst af, men evnede ikke give de godt 9000 fremmødte et mål til hjemturen.