Rumænsk hold sender BSH ud af European League

Rasmus Lauge og co.må forlade Europa.
Rasmus Lauge og co.må forlade Europa.Profimedia
Det lykkedes ikke for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold at indhente de tre mål fra nederlaget i det første opgør, da Dinamo Bucuresti tirsdag aften sendte det danske mandskab ud af EHF European League i turneringens ottendedelsfinale.

27-24 endte returopgøret i rumænsk favør, og dermed slutter denne sæsons europæiske kapitel for BSH.

Dermed bliver det rumænsk modstand for Skjern Håndbold i turneringens kvartfinale.

Den første kamp i Rumænien var i sidste uge endt 37-34 til Dinamo Bucuresti, og tirsdag var BSH aldrig tæt på at indhente det forspring.

Opgaven blev ikke nemmere for BSH, der tidligt kom bagud i returopgøret.

Det danske hjemmehold kunne ikke få meget til at fungere offensivt i begyndelsen, hvor både tekniske fejl og særligt en række brændte chancer kostede dyrt.

Næsten otte minutter skulle der gå, før den første danske scoring kom, og da Dinamo Bucuresti havde nemt ved at score i den anden ende, stod det 1-4 til de rumænske gæster på resultattavlen.

Derfra blev det ikke bedre for BSH. Rumænerne kørte rundt med den danske defensiv, mens offensiven fortsatte med at halte for Rasmus Lauge, Morten Olsen og de øvrige BSH-spillere.

8-16 var BSH bagud ved pausen, og hvad der inden kampen var en svær opgave, virkede nu tæt på umulig.

Ikke meget fungerede for det jyske mandskab, og anden halvleg handlede mest om at begrænse nederlaget.

Til slut bed BSH en smule fra sig, men det var mest på grund af rumænsk sløseri.