Mikkel Hansen skriver sjældent nederlag i glemmebogen: Sådan er det nogle gange

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mikkel Hansen skriver sjældent nederlag i glemmebogen: Sådan er det nogle gange

Mikkel Hansen trækker på skuldrene over nederlaget til slovakkerne.
Mikkel Hansen trækker på skuldrene over nederlaget til slovakkerne.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen kommer ikke til at ligge søvnløs over håndboldlandsholdets 25-28-nederlag til Slovenien tirsdag aften.

Selv om præstationen og resultatet selvfølgelig er en skuffelse, får nederlaget ingen betydning for Danmarks EM-muligheder. At flere af de største profiler sad på tribunen, er også en væsentlig del af forklaringen.

"Det er en kamp til glemmebogen. Det her tager vi ikke med videre, vi kigger på de andre kampe, vi har spillet. Sådan er det nogle gange, når tingene er afgjort på forhånd, og man sparer nogle spillere," siger Mikkel Hansen.

I en alternativ opstilling spillede Danmark en skidt første halvleg, og det var tydeligt, at løbebanerne ikke sad helt, som de skulle.

Som spilstyrer i kampens indledning mærkede Hansen også, at spillet ikke flød med samme selvfølgelighed, som når Simon Pytlick og Mathias Gidsel indtager backpladserne.

" Vi skal spille en lille smule anderledes, og det gør det selvfølgelig sværere at finde ind i rollerne. Alligevel var det en kamp, vi skulle have vundet, især fordi vi førte med to i anden halvleg og havde fint styr på det," siger Mikkel Hansen.

Inden kampen mod Slovenien havde håndboldlandsholdet spillet 27 kampe uden nederlag. Dukkerten ændrer ikke på, at Danmark på fredag spiller EM-semifinale i Köln.