BSH fortsætter oprustningen: Henter stregspiller fra ligakonkurrent

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

BSH fortsætter oprustningen: Henter stregspiller fra ligakonkurrent

Anders Zachariassen fortsætter karrieren i BSH efter sommer.
Anders Zachariassen fortsætter karrieren i BSH efter sommer.Profimedia
Bjerringbro-Silkeborg Håndbold forstærker på ny truppen med en tidligere landsholdsprofil.

Den jyske klub har sikret sig stregspilleren Anders Zachariassen, når hans kontrakt hos GOG udløber i sommeren 2024.

Det skriver BSH i en pressemeddelelse.

"Vi får en topklassestregspiller med stor erfaring fra allerøverste niveau. Han er en stor fighter og samtidig en holdspiller, som har vist evnerne på både klubholdet og med det danske landshold ved flere slutrunder," siger sportslig ansvarlig Michael V. Knudsen.

Stregspilleren var med i landstræner Nikolaj Jacobsens bruttotrup til den kommende EM-slutrunde i januar, men var ikke en del af de 19 udvalgte, der torsdag blev offentliggjort.

Zachariassen, der var med til at vinde VM-guld for Danmark i 2019 og 2021, er ikke den første, der tager turen fra GOG til BSH.

Morten Olsen stoppede i slutningen af november med øjeblikkelig virkning i den fynske klub på grund af manglende tillid og blev kort efter offentliggjort i BSH.

Derudover kan Zachariassen i BSH også se frem til at spille på hold med blandt andre Rasmus Lauge, som han både kender fra landsholdet, og da de begge spillede i Flensburg-Handewitt i Tyskland.

"Jeg kommer til BSH for at vinde og vil vinde for enhver pris. Det har jeg også en opfattelse af, at BSH vil. Vi får et konkurrencedygtigt hold - både nationalt, men også internationalt - så jeg tror på, at vi kan nå langt sammen," siger Anders Zachariassen.

Anders Zachariassen og BSH har papir på hinanden frem til sommeren 2027.