Aalborg nærmer sig CL-kvartfinale efter sejr over bundprop - kan stadig nå førsteplads

Aalborg nærmer sig CL-kvartfinale efter sejr over bundprop
Aalborg nærmer sig CL-kvartfinale efter sejr over bundpropProfimedia
Aalborg Håndbold er tæt på direkte kvalifikation til Champions Leagues kvartfinaler, efter at nordjyderne onsdag aften tog den ventede sejr på udebane over Eurofarm Pelister i Nordmakedonien.

33-28 blev det til aalborgenserne over en modstander, der tabte for 13. gang i lige så mange kampe i turneringen.

Inden sidste spillerunde er Aalborg på andenpladsen i gruppe A. De to bedste hold går direkte til kvartfinalerne, mens holdene fra tredje- til sjettepladsen skal igennem en ekstra playoffrunde.

Nordmakedonerne fulgte med til 12-13, hvor Aalborg begyndte at lægge afstand. Stillingen ved pausen var 17-14 til de danske vicemestre, der også lavede de tre første mål i anden halvleg.

Herfra var spændingen reelt forduftet, og aalborgenserne bevarede et betryggende forspring i resten af kampen. De norske fløjspillere Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen blev Aalborgs topscorere med fem mål hver.

I sidste spillerunde i næste uge har Aalborg hjemmebane mod Kielce fra Polen. Med en sejr i den kamp er nordjyderne sikre på gruppens andenplads og kan teoretisk endda nå at snuppe førstepladsen fra THW Kiel.