Odenses kontramaskine løber over montenegrinsk modstand

Odenses kontramaskine løber over montenegrinsk modstandTim K. Jensen/Ritzau Scanpix
Odense Håndbold viste ingen nåde, da Budocnost fra Montenegro lørdag var på besøg på Fyn i anden runde af Champions League-gruppespillet.

Hjemmeholdet tromlede hen over montenegrinerne, der endte med at blive sendt hjem med et 24-39-nederlag i bagagen.

Dermed formåede Odenses håndboldkvinder at rejse sig, efter at holdet i Champions League-premiererunden tabte på udebane i Rumænien til CSM Bucuresti med fire mål.

Odense fik en forrygende start på lørdagens opgør, og efter små ti minutter var hjemmeholdet i front med 6-2.

Gæsterne havde i første halvleg umådelig svært ved at score på Yara ten Holte, der i Odense-målet stod med en redningsprocent på over 50.

Den stærke defensiv gav Odense mulighed for at løbe Budocnost fuldstændig over i kontrafasen.

Forspringet voksede stødt, og efter små 20 minutter stod den 17-4.

Bojana Popovic på Buducnosts trænerbænk så sig derfor nødsaget til at tage holdets anden timeout for at sætte en prop i.

Det havde dog ikke den store effekt.

Odense fortsatte med at buldre derudad og kunne gå til pause med en føring på hele 25-8.

Særligt på Odenses højre back strålede hollandske Dione Housheer i første halvleg med seks scoringer.

Det store forspring skabte plads til, at Odense kunne rotere mere i anden halvleg, hvilket betød, at gassen gik en smule af ballonen.

Hjemmeholdet kom fortsat nemt frem til chancer, men brændte mere, end hvad tilfældet var i første halvleg.

Samtidig fik Budocnost hul på bylden i den anden ende, og derfor kunne gæsterne langsomt i løbet af anden halvleg æde en flig af Odenses store pauseføring.

Lørdagens opgør var en perfekt optakt til den kommende uge for Odense, hvor Nykøbing Falster Håndboldklub venter i ligaen onsdag, inden Champions League-kampagnen fortsætter søndag med en udekamp mod franske Brest.