Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodbold Weekenden Live: AGF sejrer i stormøde i Parken

Opdateret
Gift Links starter på venstrebacken for AGF, når de søndag aften gæster FCK.
Gift Links starter på venstrebacken for AGF, når de søndag aften gæster FCK.Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Weekenden er over os, og det betyder også, at der er masser af forrygende fodbold. Du kan som altid følge med i vores Fodbold Tracker, hvor vi giver dig de seneste nyheder og resultater.

Søndag

Kl. 22.39 - Inter satte streg under, at de er det suverætn bedste hold i Italien i øjeblikke, da de på Diego Maradona Stadion i Napoli sattte de regerende mestre til vægs i en imponerende 3-0 sejr.

Kl. 21.36 - Hakan Calhanoglu har givet Inter en 1-0 føring lige før pausen i topkampen mod Napoli:

Kl. 21.08 - FCKs træner Jacob Neestrup mente at AGFs 2-1 sejr i Parken var helt fortjent: 

"Det er to målspark, som bliver konverteret til to hjørnespark, som de scorer på. Det, jeg kan konstatere, er, at de kommer først på returen. Vi har en tre-fire returbolde fra vores offensive dødbolde, hvor vi ikke er i nærheden af at komme først på.  Vi taber 1-2. Ja, vi har bolden meget, Ja, vi skaber mange chancer, men fodbold bliver afgjort på det der (dødbolde, red). Vi kan jo ikke ringe til Uwe Rösler og bede dem om at lade være med at sparke bolden ind over. Jeg synes, at det klogeste hold vinder i dag."

Kl. 20.25 - Rasmus Kristensen har fået stor kritik for sine præstationer i Roma i de italienske medier. Den tidligere Leeds-forsvarer var heller ikke at finde i startopstillingen hos romerne i dag ude mod Sassuolo, men blev skiftet ind efter 43 minutter for Rick Karsdorp. Og det var en god beslutning for otte minutter før tid blev danskeren matchvinder mod hjemmeholdet, der fik Daniel Boloca vist ud efter 62 minutter. 

Kl. 20.14 - Efter FCK Københavns imponerende præstationer i Champions League fik AGF bragt Jacob Neestrups tropper ned på jorden igen med en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr i Parken. Sådan var spillernes karakterer:

FC København - AGF - Spiller-karakterer
FC København - AGF - Spiller-karaktererFlashare

Kl. 19.39 - Søndag har også budt på polsk topopgør mellem Śląsk Wrocław og Raków Częstochowa. Kampen sluttede i remis, 1-1, og der var dansk involvering, da hjemmeholdet fra Wrocław havde den tidligere AaB- og AGF-spiller Patrick Olsen med på midtbanen. Til gengæld fik Kenneth Zohore lov at se hele kampen fra bænken. Med det uafgjorte resultat fastholder Śląsk Wrocław sin førsteplads i den bedste polske række.

Kl. 18.58 - Cesc Fàbregas overtog for ganske nylig midlertidigt styringen i den storsatsende italienske Serie B-klub Como 1907, og søndag aften blev det til en udebanesejr over FC Südtirol i Bolzano. Og det var såmænd med dansk matchvinder, for den forhenværende AaB'er Oliver Abildgaard scorede kampens enlige mål.

Oliver Abildgaard spillede en strålende kamp for Como 1907 søndag aften.
Oliver Abildgaard spillede en strålende kamp for Como 1907 søndag aften.Flashscore

Kl. 18.41 - I Belgien er Andreas Skov Olsen blevet fravalgt til startopstillingen for Club Brugge, der møder Standard Liège i et stort og traditionsrigt opgør. Til gengæld er Philip Zinckernagel med fra start, og danskeren har udmærket sig tidligt i kampen ved at lægge op til Igor Thiagos scoring til 1-0.

Kl. 18.06 - Rasmus Kristensen er igen på bænken hos José Mourinhos Roma-mandskab, der denne søndag møder Sassuolo på udebane. Danskeren har ikke været med fra start for det italienske hovedstadsmandskab siden 29. oktober.

Til gengæld får Filip Jörgensen som forventet lov at vogte buret, når Villarreal fra klokken 18.30 møder Sevilla på udebane i La Liga. 

Kl. 17.32 - Om en halv times tid sættes søndagens sene Superligaopgør i gang, den næste sidste kamp i Superligaen før vinterpausen. Her får FC København i Parken besøg af AGF. De to mandskaber stiller således op til aftenens opgør:

Sådan liner FCK og AGF op til søndagens brag.
Sådan liner FCK og AGF op til søndagens brag.Flashscore

Kl. 16.46 - Pierre-Emile Højbjerg kan tilsyneladende bare ikke få lov at starte i Tottenham. Ange Postecoglou har således fravalgt danskeren til søndagens stormøde mod Manchester City, der sparkes i gang klokken 17.30. Tottenham er ellers uden både Rodrigo Bentancur og Pape Matar Sarr, men der er altså alligevel ikke blevet plads til Højbjerg på London-holdets midtbane.

Selvom Pep Guardiola igen råder over Jack Grealish, der var ude med sygdom mod Liverpool forleden, har spanieren igen valgt belgiske Jérémy Doku til sin startopstilling.
Selvom Pep Guardiola igen råder over Jack Grealish, der var ude med sygdom mod Liverpool forleden, har spanieren igen valgt belgiske Jérémy Doku til sin startopstilling.Flashscore

Kl. 16.17 - Lyngby fik deres første sejr i to måneder, da de på hjemmebane slog Silkeborg IF, der var uden den karantæneramte Alexander Lind med 2-0.

Kl. 15.51 - Matt O'Riley fortsatte søndag storformen for Celtic, da han scorede et sandt kanonmål i sejren mod St. Johnstone. Celtic-spilleren modtog bolden, tog et træk og sendte derefter et fremragende langskud i nettet. 

Kl. 15.41 - Martin Ødegaard og Arsenal får hård modstand i tredje runde af FA Cuppen, når de gæster Liverpool på Anfield Road. Tottenham - Burnley, Crystal Palace - Everton og Brentford - Wolverhampton er de resterende rene dueller mellem Premier League-holdene. Chelsea møder Preston på udebane.

Kl. 15.06 - Gianluigi Donnarumma blev udvist for PSG efter blot 10 minutter i opgøret mod Le Havre. I et forsøg på at cleare bolden søgte han langt uden for sit felt, men endte med at sende en støvle direkte i ansigtet på Le Havre-angriberen Casimir, og så var der marchordre. På trods af det røde kort lykkedes det dog for hovedstads-klubben at hive en 2-0 sejr hjem.

Kl. 14.26 - Den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh, der i øjeblikket er lejet ud til Feyenoord, men måske vender tilbage til Newcastle i januar, fik 54 minutter på banen for Rotterdam-klubben, da Feyenoord led et af sine meget sjældne nederlag i denne sæson hjemme mod PSV Eindhoven med 2-1 i det hollandske topopgør. 

Kl. 14.14 - For et par uger siden blev FCN's førstemålmand, Andreas Hansen, skadet i Conference League-kampen mod Spartak Trnava. Siden har andenmålmand Carljohan Eriksson vogtet det nordsjællandske bur, men i torsdagens europæiske opgør mod Fenerbahce fik den finske målmand et vrid i anklen, der nu også holder ham på sidelinjen. I søndagens kamp mod OB er det 20-årige Andreas Gülstorff, der står i FCN-målet, mens den 36-årige hollandske målmand, Robbin Ruiter, som FCN har hentet som ertstatning, sidder på bænken.

Kl. 13.24 - Holdopstillingerne er løbet ind til Lyngbys kamp mod Silkeborg IF, der starter kl. 14.00.

Lyngby - Silkeborg - Holdopstillinger
Lyngby - Silkeborg - HoldopstillingerFlashare

Kl. 12.58 - En tilhænger af det franske fodboldhold Nantes er død efter at være blevet stukket ned i optakten til ligakampen mod Nice i lørdags. Klubben oplyser om den tragiske episode på sin hjemmeside. Læs mere her: 

Kl. 12.11 - Patrick Dorgu, der har fået sit gennembrud i Serie A i denne sæson, starter som venstre back, når Lecce kl. 12.30 tager imod Bologna hjemme som den første kamp på dagens program. 

Lecce - Bologna Holdopstilling
Lecce - Bologna HoldopstillingFlashare

Kl. 10.51 - I løbet af natten er årets MLS-finalister blevet fundet på den anden side af Atlanterhavet. Her formåede danske Malte Amundsen nemlig at spille sig frem til finalen med sit hold Columbus Crew, mens en anden Superligaveteran og tidligere landsholdsspiller dog måtte strække gevær andetsteds. Alt det kan du læse meget mere om her.

Lørdag

Kl. 21.56 - Gustav Isaksen havde med Flashscore karakteren 6.6 en kamp på det jævne for Lazio mod Cagliari, da holdet via et mål af den spanske midtbane-ekvilibrist Pedro hev en 1-0 sejr i land mod holdet fra Sardinien, der fik Antoine Makoumbou udvist efter 27 minutters spil

Kl. 20.51 - Topscoreren i den tyske Bundesliga, Serhou Guirassy, scorede med en ren "Panenka" på straffe, da VfB Stuttgart tog en sikker 2-0 sejr hjemme mod Werder Bremen.

Kl. 20.14 - Hverken Christian Eriksen eller Rasmus Højlund er i startopstillingen for Manchester United til kampen mod Newcastle, der begynder kl. 21. her er startopstillingen:

Newcastle - Manchester United - Startopstillingen
Newcastle - Manchester United - StartopstillingenFlashscore

Kl. 19.49 - Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Ernest Nuamah blev noteret for en assist, da Olympique Lyon fortsatte deres helt forfærdelige sæson i bunden af den franske Ligue 1, da holdet tabte 2-3 til Champions League holdet RC Lens.

Kl. 19.02 - Det lignede en overkommelig opgave for Jon Dahl Tomassons Blackburn-mandskab lørdag aften. Men Blackburn blev sendt hjem fra Hillsborough med et 1-3 nederlag, og det var bestemt ikke noget, der bekom Jon Dahl der fik rødt kort.

Kl. 18.25 - Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen har ramt en lille målstime og var lørdag med til at sikre RB Leipzig en sejr i Bundesligaen.

Den 29-årige dansker bar anførerbindet og førte an, da Leipzig på eget græs slog Heidenheim 2-1.

Kl. 18.04 - Arsenal forsvarede deres position i toppen af den engelske Premier League med en 2-1 sejr over Wolverhampton hjemme på Emirates Stadium

Kl. 17.41 - I Premier League styrer Burnley mod en storsejr over Sheffield United, og den har danske Jacob Bruun Larsen været med til at grundlægge. Danskeren stod nemlig for mål nummer to for Vincent Kompanys nyoprykkere.

Kl. 16.36 - Gustav Isaksen viste forrygende for, da Lazio i midtugen vandt 2-0 over Celtic, og nu er han tilbage i startopstillingen, når romerne kl. 18 møder Cagliari hjemme på Olimpico.

Kl. 16.06 - Det lignede egentlig, at Girona skulle indkassere sæsonens andet nederlag denne lørdag, men med et sent comeback hjemme mod Valencia sikrede det catalonske mandskab sig en sejr på 2-1. Dermed er det sensationelle tophold tilbage på førstepladsen i La Liga, tre point foran Real Madrid, der spiller lørdag aften.

Kl. 15.34 - Tre Bundesligakampe er sparket i gang lørdag 15.30, og der er såmænd danskere med fra start i alle tre. Mens Joakim Mæhle ganske vist starter på bænken for Wolfsburg, der besøger Bochum, så er målslugeren Jonas Wind naturligvis med fra start hos Wolfsburg. Hos Hoffenheim, der spiller ude mod Mönchengladbach, er Robert Skov med fra start, mens Yussuf Poulsen er at finde i startelleveren hos RB Leipzig, der hjemme møder Heidenheim.

Der er danskere med fra start i alle tre Bundesligakampe lørdag eftermiddag. Også Frederik Rønnow kunne have spillet, men Union Berlins udekamp mod Bayern München er udsat på grund af voldsomt snefald i Bayern.
Der er danskere med fra start i alle tre Bundesligakampe lørdag eftermiddag. Også Frederik Rønnow kunne have spillet, men Union Berlins udekamp mod Bayern München er udsat på grund af voldsomt snefald i Bayern.Flashscore

Kl. 15.05 - I Serie B kæmper Venezia i denne sæson for at vende tilbage til det fineste italienske selskab, og det gør de med to danskere på holdet. Den ene af disse, Christian Gytkjær, er lørdag eftermiddag kommet på tavlen for det moderigtige klubhold, der hjemme møder Ascoli. Den anden dansker, Magnus Kofod Andersen, er startet på bænken.

Kl. 14.34 - UEFA har lige udsendt dette billede på Twitter tre og en halv time før lodtrækningen til EM går i gang i Hamburg (det vækker nok en del minder hos mange):

Kl. 13.41 - Vejrkaoset i det sydlige Tyskland har også forstyrret Julian Nagelsmanns rejseplaner i forbindelse med EM-lodtrækningen.Da hans fly fra München til Hamburg blev aflyst lørdag morgen på grund af det kraftige snefald, satte landstræneren sig spontant ind i sin bil for at deltage i EM-lodtrækningen om aftenen (kl. 18) i Elbphilharmonie i Hamburg. Læs mere om den historie her: 

Kl. 12.56 - Der er masser af fodbold i den næstbedste tyske række denne lørdag. I Schleswig-Holstein tager rækkens tredjeplads fra Kiel imod et formstærkt Wehen Wiesbaden, der forleden ganske vist tabte 2-0 til Greuther Fürth men umiddelbart inden havde vundet fire i streg. Hos gæsterne fra Wiesbaden er 27-årige danske Marcus Mathisen med, endda med anførerbindet om armen. 

Kl. 12.18 - Newcastle United, der i øjeblikket har 13 spillere på skadeslisten, undersøger muligheden for at tilbagekalde den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh fra hans lejeophold hos Feyenoord, da de har været imponerede over hans præstationer. Det skriver The Telegraph. Det er ellers meningen at Minteh skal være i Rotterdam til sommeren næste år.

Yankuba Minteh i aktion mod Atletico Madrid
Yankuba Minteh i aktion mod Atletico MadridProfimedia

Kl. 11.40 - I Tyrkiet er der skudt gang i dagens første kamp, hvor der er chance for to danskere i aktion. Her mødes Alanyaspor nemlig med Konyaspor. Hos førstnævnte er Pione Sisto med fra start for anden runde i streg, mens Louka Prip dog starter på bænken for gæsterne fra Konya. 

Omtaler