VM for kvinder: Sådan ser Flashscore's ideelle opstilling ud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

VM for kvinder: Sådan ser Flashscore's ideelle opstilling ud

Teresa Abelleiro nyder sin sejr ved verdensmesterskaberne.
Teresa Abelleiro nyder sin sejr ved verdensmesterskaberne.Profimedia
VM i fodbold for kvinder 2023 endte med en sejr til Spanien, men hele turneringen var en stor succes set fra et sportsligt, tilskuer- og marketingmæssigt perspektiv. Flashscore News giver dig mesterskabets bedste opstilling rangeret efter karakterer.
Flashscore's opstilling
Flashscore's opstillingLivesport

Målmand

Chiamaka Nnadozie (Nigeria) 7,53

Nigeria gik videre fra gruppen, men røg så ud i ottendedelsfinalen mod England. På trods af dette holdt Nnadozie buret rent ikke mindre end tre gange i de uafgjorte kampe mod Canada og Irland samt mod England, da duellen blev afgjort på straffespark ved stillingen 0-0. Hun tog et af dem, men selv det var ikke nok.

Forsvarsspillere

Wendie Renard (Frankrig) 7,75

Anføreren for det franske landshold scorede i 2-1-sejren over Brasilien. Hun spillede fire hele kampe, bortset fra kampen mod Panama, og den galliske hane scorede kun ét mål på 410 minutter. De franske kvinder røg først ud i kvartfinalen i straffesparkskonkurrence hjemme mod Australien.

Amanda Ilestedt (Sverige) 7.67

Hun var kun på banen i sammenlagt 29 minutter og var en hjørnesten på vejen til bronze. Derudover scorede hun hele fire mål som stopper, hvilket var den næstbedste præstation ved mesterskaberne. Ilestedt havde en rigtig god turnering set fra et personligt synspunkt. Hun udmærkede sig i begge ender af banen.

Alex Greenwood (England) 7,84

England var meget ansvarlige bagude og lukkede kun fire mål ind i syv kampe, kun ét i gruppen og de resterende tre fra kvartfinalen til finalen. Greenwoods værste kamp kom til allersidst, men generelt var hun ekstremt pålidelig og lavede ingen som en del af tremandsforsvaret.

Manuela Vanegas (Colombia) 7,7

Hun spillede rigtig godt i kanten af Colombias forsvar. Selvom hendes bedste øjeblik var sejrsmålet  mod tyskerne, viste hun ubestridelige kvaliteter gennem hele kampen. Hun er stadig kun 22 år gammel, men hun er sikker på at rykke videre fra Real Sociedad takket være sine præstationer ved mesterskabet.

Midtbanespillere

Danielle van de Donk (Holland) 7,75

Spillede sin bedste kamp mod Vietnam, hvor hun scorede og lavede en assist i 7-0-sejren, mens hun kun var på banen i 45 minutter. Hun fik dog høje karakterer i alle de kampe, hun spillede. Hun var fraværende i kvartfinalen, hvilket kan være grunden til, at Holland sluttede over de spanske kvinder, som senere vandt mesterskabet.

Teresa Abelleiro (Spanien) 8,19

I fraværet af stjernespilleren Putellas er Real Madrid-midtbanespilleren blevet en grundpille på midtbanen, og sammen med Bonmatia dannede de en kvalitetsduo både bagud og fremad. Abelleiro kom på scoringstavlen 'en gang og stod også for en assist i en række dominerende præstationer.

Lindsey Horan (USA) 8.03

Efter to VM-titler blev de amerikanske spillere slået ud af svenskerne i ottendedelsfinalen. De præsterede ikke optimalt og de kæmpede også for at få spillet til at glide i gruppen. En af de få positive ting var Horans præstation. Hun scorede to mål mod Vietnam og Holland. Hun omsatte også et straffespark i straffesparkskonkurrencen mod de senere bronzemedaljevindere.

Jill Roorda (Holland) 7,9

Roordova spillede fremragende kampe i overgangen mellem gruppe- og knockoutfasen. Mod Vietnam fik hun sin karakter op på 9,7 takket være to mål, og dereftervar hun også en af de hollandske profiler i ottendedelsfinalen, men hendes måske værste individuelle præstation kom i kvartfinalen, hvor det var slut for hollænderne.

Angribere

Selma Bach (Frankrig) 7,8

Selvom hun startede VM på udskiftningsbænken, spillede hun regelmæssigt fra anden kamp og var i stand til at underminere enhver defensiv  fra fløjen. Selvom hun ikke scorede, noterede hun sig for to assists og skabte flere farlige chancer.

Lieke Martens (Holland) 7,7

Den hollandske spiller nåede i samtlige over 7,2 i Flashscore, og en enkelt gang fik hun endda et 9-tal. Samlet set scorede hun et mål og lavede to assists. 

Hvordan beregnes spillernes karakterer?