Grim hollandsk tackling tændte ilden i USAs målscorer: "Pas på med at gøre mig sur"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Grim hollandsk tackling tændte ilden i USAs målscorer: "Pas på med at gøre mig sur"

Grim hollandsk tackling tændte ilden i USAs målscorer: "Pas på med at gøre mig sur"
Grim hollandsk tackling tændte ilden i USAs målscorer: "Pas på med at gøre mig sur"Profimedia
USAs midtbanespiller, Lindsey Horan sagde, at det var en grim tackling fra klubkammeraten Danielle van de Donk og deres anspændte ordveksling, der gav næring til Horans udligning mod Holland i VM-kampen onsdag.

"Det er i de momenter, at jeg spiller op til mit bedste," sagde Horan bagefter. "Jeg tror aldrig, du vil gøre mig sur, fordi jeg reagerer ikke på en god måde. Normalt gør det bare at jeg vil endnu - jeg vil gerne vinde endnu mere, jeg vil score mere, jeg vil gerne gøre mere for mit hold.", sagde Horan efter kampen i følge ESPN Soccernet.

"Så det øjeblik signaliserede den tackling et skifte i mit hoved, fordi jeg vil gøre alt for mit hold og vinde disse kampe."

I kampen gav strakte Danielle van de Donk Lindsey Horan med en benhård tackling efter ca. en times spil, der efterlod amerikaneren liggende i græsset. 

Horan var langsom til at rejse sig, og på et efterfølgende hjørnespark havde de to en anspændt udveksling, hvor Horan gav Van de Donk et skub med to hænder, mens de to ventede på at kampen skulle sættes i gang igen.

Sekunder senere leverede Rose Lavelle et hjørnespark, som Horan pandede forbi den hollandske målmand Daphne van Domselaar.

"Danille er den type spiller - når hun er på mit hold, er hun fantastisk fordi hun kæmper til det sidste sekund for at vinde en kamp eller gå ind i den sidste tackling," sagde Horan. "Det var det, hun gjorde, og jeg tog det desværre ikke på en god måde. Jeg blev lidt ophidset, og hun fik det at høre."

Julie Ertz kunne ses forsøge at berolige Horan inden hjørnesparket. Ertz fortalte journalister, at hun ikke huskede, hvad hun sagde, men Horan, som allerede havde et gult kort fra Vietnam-kampen, huskede det tydeligt: ​​"Julie kom hen til mig og sagde:" Lindsey, få nu ikke få et gult kort mere. Bare scor dette mål for at lukke munden på alle.' Og det er, hvad der skete."

Van de Donk og Horan kom dog hurtigt videre fra hændelsen efter kampen og krammede på banen. I mixed zonen svarede de to på spørgsmål fra journalister side om side, jokede med hinanden og smilede.