Se Flashscore's All-Star hold efter VM-gruppespillet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Se Flashscore's All-Star hold efter VM-gruppespillet

Lauren James mangler ikke i den ideelle Flashscore-opstilling. Hun er søster til Chelsea-fodboldspilleren Reece James.
Lauren James mangler ikke i den ideelle Flashscore-opstilling. Hun er søster til Chelsea-fodboldspilleren Reece James.Profimedia
Kvindernes gruppespil ved VM bød på mange interessante øjeblikke, mange overraskelser og også store individuelle præstationer. Flashscore har udvalgt den ideelle opstilling.

Målvogter

Rebecca Spencer (Jamaica) 7,87

Målmændene har aldrig haft så stor en rednings-procent ved et VM-gruppespil som i denne turnering og det har Jamaicas's Rebecca Spencer haft en stor andel i. Ikke en eneste gang kunne modstanderne overliste Jamaica-keeperen i gruppespillet, og det var en afgørende årsag til at den caraibiske fodboldnation formåede at komme videre til gruppespillet, selv om de ind til nu blot har scoret en enkelt gang i VM-turneringen. 

Forsvarsspillere

Amanda Ilestedt (Sverige) 8,0

Amanda Ilestedt er den eneste skandinav, der har fundet vej til holdet, og Ilestedts plads på All-Star holdet er helt igennem velfortjent. Kun 'et mål er røget i de svenske netmasker igennem turneringen og Ilestedt har leveret en række bundsolide præstationer igennem VM, som en af de spillere, der helt sikkert vil blive trukket store vekslaer på, når Sverige indleder sin kampagne i knock-out fasen.

Alex Greenwood (England) 8.07

Englands forsvarende europamestre har ikke kun set potente ud i angrebet igennem turneringen, men også i forsvaret. Kun 'et mål er der gået ind på England i hele turneringen og det har Alex Greenwood, været en af de afgørende årsager til. Manchester City spilleren har spillet hele 270 minutter i turneringen ind til nu, og har igen markeret sig som en af europamestrenes allerstørste profiler. 

Manuela Vanegas (Colombia) 7,9

Manuela Vanegas har været en af de helt store profiler i et colombiansk forsvar, der igennem turneringen har været virkelig godt organiseret. Hun er fysisk stærk, har en glimrende placeringsevne og er meget stærk i luften, hvilket hun også beviste, da hun fra lang afstand pandede Colombia afgørende mål i nettet i dommerens tillægstid mod Tyskland. Vanegas' præstationer var en af de afgørende årsager til at Colombia tog førstepladsen i Gruppe H. 

Flashscore-holdopstilling til gruppespillet i kvindernes mesterskab
Flashscore-holdopstilling til gruppespillet i kvindernes mesterskabFlashscore

Midtbanespillere

Esmee Brugts (Holland) 8.07

Hollandsk fodbolds nye store håb leverer allerede store præstationer som 20-årig. Brugts er allerede blevet et uundværligt medlem af Andries Jonkers hold, som skal forsøge en plads højere op på podiet efter at de tabte 2-0 i finalen mod USA sidste gang. Brugts var allerede i gruppespillet en kæmpe inspiration for "Oranje", der i 1/8 finalen tager i mod Sydafrika. 

Jill Roord (Holland) 8.23

Jill Roord er den bærende kraft i Wolfsburg, et af de bedste hold i Europa, og har gennem turneringen til fulde demonstret sine kvaliteter. Med et mål sørgede hun for et yderst værdifuldt point mod USA, og med to nedlagde hun Vietnam. Hendes overblik på midtbanen og hendes offensive kvaliteter vil skabe store problemer for modstanderne i knockout-fasen.

Teresa Abelleiro (Spanien) 8.27

Spanien har under turneringen været voldsomt handicappet af fraværet af Verddens Bedste Spiller, Alexia Putellas, der kun har fået sporadiske spilleminutter grundet sin skade.  I hendes fravær er Teresa Abelleiro trådt i karakter, og har styret midtbanen. Mod både Costa Rica og Zambia viste hun sit format, men som hele holdet falmede hun en del mod Japan. 

Lindsey Horan (USA) 8,2

Vinderne af de seneste to verdensmesterskaber har generelt skuffet fælt i turneringen, og kritikken er haglet ned fra alle sider. En stor undtagelse for amerikanerne har dog været Lindsey Horan, som har drevet fremad takket være et enormt fighter-hjerte. Det viste hun bl.a mod Holland, hvor hun fik amerikanerne tilbage i kampen med sin udligning, og generelt har hun taget taktstokken, når de forsvarende mestre har haft svært ved at finde ind til deres spil, hvilket er sket ofte i turneringen. 

Angribere

Hinata Miyazawa (Japan) 8.2

Japan har ind til nu uden sidestykke været VM-turneringens mest suveræne hold. Asiaterne blæste igennem gruppespillet med en samlet score på 11-0, og det var ikke mindst takket være Hinata Miyazawa. Miyazawa spiller som regel på midtbanen, men har en forrygende hurtighed, som hun ofte bruger til at skære ind i banen, hvilket man også så i gruppespillet, hvor hun var en konstant fare for japanerne. Specielt i kampene mod Zambia og Spanien lyste hun op med to mål i hver kamp. 

Alexandra Popp (Tyskland) 8.17

Efter tre kampe har to spillere scoret fire mål. Den første er Miyazawa, den anden er Tysklands Popp, der som bekendt ikke får mulighed for at score flere i denne turnering eftersom Tyskland sensationelt blev sendt ud af turneringen efter gruppespillet. Den tyske "Panzer-wagen" var den eneste, der scorede i hver af sine tre optrædener ved turneringen, og grundet sin enorme fysiske styrke og målfarlighed i luften, var hun turneringen igennem tyskernes største trussel. 

Lauren James (England) 8,2

England scorede otte mål ved VM, og en af kvindefodboldens allerstørste stjerner havde en finger med i spillet ved seks af dem. Hun var afgørende i sejren over Danmark, og to mål mod Kina lyste op i hendes statistik, hvortil hun tilføjede tre assists. Med hendes tekniske egenskaber, blik for spillet og målfarlighed var hun umulig at komme uden om til All-Star holdet.