Barca afviser at bygningsarbejdere er blevet udnyttet under renovering af Camp Nou

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Barca afviser at bygningsarbejdere er blevet udnyttet under renovering af Camp Nou
Barca afviser at bygningsarbejdere er blevet udnyttet under renovering af Camp Nou
Barca afviser at bygningsarbejdere er blevet udnyttet under renovering af Camp NouProfimedia
Barcelona har afvist påstande om, at arbejdere, der er i gang med at renovere Spotify Camp Nou, bliver udnyttet.

Den spanske avis El Periodico rapporterede i denne uge, at arbejdere bliver overanstrengt, underbetalt og tvunget til at arbejde under uacceptable forhold.

Renoveringen af ​​stadionet udføres af Limak, og Barças vicepræsident Elena Fort sagde, at det tyrkiske selskab ikke misbruger nogens rettigheder.

"Hvis vi havde modtaget nogen klager, ville vi have handlet. Der er ikke indgivet nogen klage til klubben. Der er heller ikke opdaget noget i vores interne processer, der tyder på, at der er nogen form for uregelmæssighed."

Fort tilføjede, at der har været tre "overraskende vurderinger" af arbejdet fra bygningsinspektører, som havde anført "mindre problemer",

"Jeg tror, ​​det var at gøre med højden af ​​et hegn og nogle mindre problemer, som vi nu har ordnet," tilføjede hun.

Fort afviste også påstanden om, at nogle af arbejderne bliver betalt mindre end mindstelønnen.

"Avisen har påvist fem lønsedler , når der er mere end 2.000 under hele udførelsen af ​​arbejdet," sagde hun.

"Og én ting er, at der kan være en fejl i de lønsedler. Det er vi ved at gennemgå. Men alle kontrakter går gennem socialsikringen."

"Ikke en eneste kontrakt, der er lavet, er under de aftalte vilkår. I entreprisekontrakterne arbejdes der efter aftale seks dage om ugen, maksimalt 12 timer (pr. dag)."

Til sidst, til påstanden om, at en ansat har sovet uden for Camp Nou af frygt for at miste sit job, hvis de ankommer for sent, siger Fort, at hun ikke var klar over den særlige sag, men "vi har ikke 2.000 arbejdere, der sover på gaden, hvilket betyder, at tingene fungerer."

Arbejdet på Camp Nou startede for et år siden, under VM, og blev intensiveret i juni efter afslutningen af ​​den hjemlige sæson i Spanien.

Barça er flyttet til det olympiske stadion i byen mens renoveringen udføres, med planer om at vende tilbage næste november, selvom det nye stadion først vil være helt færdigt i 2026.