Rundens spiller: Andreas Hansen var en mur mod AGF i Aarhus.

Andreas Hansen scorede hele 9.5 i karakter hos Flashscore
Andreas Hansen scorede hele 9.5 i karakter hos FlashscoreHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Fra og med denne runde vil Flashscore efter hver spillerunde i Superligaen udvælge Rundens Spiller, baseret på vores egen karaktergivning af spillerne i de afviklede kampe. Første mand på denne hæderkronede liste bliver Andreas Hansen fra FC Nordsjælland, der stod en brandkamp på Århus Stadion, og derved blev medvirkende til en stærk 3-1 sejr til gæsterne mod AGF.

Som det fremgår af statistikken, så var den tidligere AaB-målmand aldeles på toppen, og det fremtvang en karakter på hele 9.5 på Flashscore. Især i anden halvleg, hvor AGF i en periode pressede voldsomt på, var han en sikker sidste skanse.

Han var både kølig, når han foretog indgreb i feltet, og han leverede en fabelagtig redning på en flugter af indskiftede Erik Kahl. Hvis den som forventet var gået ind, havde det stået 2-2 og meget havde kunnet nå at ændre sig.

Det sørgede en eminent og rolig Hansen for, ikke blev tilfældet.

I stedet vandt gæsterne med 3-1 og har nu maksimumpoint foreløbigt.