Rundens Hold: FCNs plankeværk, sprudlende Simsir og sydkoreansk magi

Cho-Gue-Sung er kommet rigtig godt fra land i Superligaen.
Cho-Gue-Sung er kommet rigtig godt fra land i Superligaen.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
2. Runde i Superligaen markerede sig ved at mestrene fra FC København, duksene fra FC Nordsjælland og FC Midtjylland alle tog deres anden sejr i træk, og alle holdene har spillere repræsenteret på Rundens Hold. Holdet er sat op i en 4-4-2, hvor de bedste spillere fra den netop overståede spillerunde er placeret på de 11 pladser.

Andreas Hansen - målmand (FC Nordsjælland)

Andreas Hansen har forlængst udviklet sig til en af de absolutte profiler i Superligaen. Han var en af de afgørende grunde til, at FC Nordsjælland kunne følge FC København helt til dørs i sidste sæsons mesterskabskamp, og han er også begyndt denne sæson på meget lovende vis. Mandag aften i Århus gav han også talrige eksempler på sin kunnen, og parerede mange lovende forsøg, bl.a fra Patrick Mortensen og Mikael Andersson. Specielt hans parering af Erik Karls helflugter var helt i verdensklasse. Derfor er det også helt fortjent, at han har fået tildelt Flashscore's karakter på 9.2

Blas Riveros- venstre back (Brøndby IF)

Der var ikke meget, der fungerede for Brøndby IF i søndagens nederlag til OB, men Blas Riveros var et lille lyspunkt for et Brøndby-hold, der kæmpede med spillet. Den sydamerikanske venstre back var stærkt spillende i Brøndbys offensiv. Riveros skabte en masse chancer med sin fart og knivskarpe indlæg, som dog ikke blev omsat til scoringer. Selvom Brøndby endte med at tabe kampen, så er Riveros en af dem, der kan tage noget positivt med fra kampen. Landsholdsspilleren fra Paraguay spillede sig til en Flashscore-karakter på 7,7.

Pascal Gregor - stopper (Lyngby BK)

Lyngby startede udekampen mod Viborg helt suverænt og kom foran 2-0. Kampen endte dog 2-2, men Lyngby-stopperen Pascal Gregor fik vist sig flot frem i forsvaret. Den 29-årige stopper var ekstremt vigtig i Lyngbys defensiv, hvor han med flere clearinger, erobringer og tacklinger sørgede for, at ’De Kongeblå’ fik point med hjem. Udover en solid defensiv præstation så scorede Pascal Gregor også til 2-0. En gennemført præstation af Pascal Gregor, der spillede sig til en Flashscore-karakter på 8,5.

Kevin Diks - stopper (FC København)

Det er ikke for ingenting at Kevin Diks regnes som en af de bedste forsvarsspillere i den danske Superliga. FC København var under et gedigent pres ude mod Vejle, men hollænderen var en afgørende faktor for at københavnerne fik raget kastanjerne ud af ilden. Han lavede en sjælden fejl ved Vejles udligning, hvor han havde en fod med i Denis Vavro´s lidt klodsede selvmål. Men ellers havde han generelt styr på tingene, han rydede ofte op foran københavnernes mål i luftspillet og var som en af hans absolut største forcer også en stor trussel i FCK's omstillinger. Derfor har han fået Flashscore-karakteren 7.3

Ahmed Iljazovski højre back (Hvidovre)

Ahmed Iljazovski viste allerede i 1.runde en del af sine lovende kvaliteter mod FC Midtjylland, hvor han havde godt styr på FC Midtjyllands farlige Arel Simsir. Mod Randers stod han også meget stærkt i billedet og fik generelt lukket godt ned for Simen Bolkan Nordli og Stephen Odey Iljazovski er rap på fødderne, fysisk meget robust, stærk i hovedspillet og god til at positionere sig, og han vil afgjort blive en af Hvidovre´s store profiler i denne sæson i forsøget på at etablere sig i landets bedste række. I Randers gav han så mange prøver på sit talent, at han endte på Flashscore karakteren 7,5.

Rundens hold i Superligaen
Rundens hold i SuperligaenLivesport

Elias Achouri - venstre kant (FC København)

Tunesiske Elias Achouri var en af de bedste spillere i Superligaen i foråret. Nu er den 24-årige tuneser skiftet til FC København, og i weekendens kamp fik han debut i 3-2-sejren over Vejle. Og sikke en start i FCK-trøjen. Achouri skulle kun bruge 19 minutter på at vise, hvor afgørende han kan være, da han spillede Jordan Larsson fri ved scoringen til 1-0. Den tunesiske landsholdsspiller leverede 71 minutter på et tårnhøjt niveau, hvor han flere gange viste, hvor effektiv og farlig han kan være. Den flotte Superligadebut kastede en Flashscore-karakter på 8,1 af sig.

Aral Simsir - central midtbane (FC Midtjylland)

Dansk-tyrkeren Aral Simsir er for alvor ved at finde sine fødder i FC Midtjylland. Den 21-årige kreatør har fået chancen fra start i denne sæson, og han har i den grad grebet den. I weekendens sejr over Silkeborg scorede han et fremragende frisparksmål, som var med til at sende FCM på sejrskurs. Gennem hele kampen var Simsir en konstant kilde til uro, hvor han flere gange fandt sine medspillere i gunstige positioner. Det ligner starten på et stort gennembrud for Aral Simsir, som sikrede sig en Flashscore-karakter på 8,1.

Sven Köhler - central midtbane (OB)

Ved siden af Aral Simsir på den centrale midtbane er der fundet plads til OB’s midtbaneslider Sven Köhler. Den tyske jernmand var med til at ødelægge Brøndbys spil ved hele tiden at sidde tæt på sin direkte modstander og ikke give dem en eneste centimeter at spille i. Köhler ejede midtbanen på Brøndby Stadion og derudover lagde han op til Bashkim Kadriis afgørende scoring i de døende minutter. Alt i alt en overlegen præstation fra den 26-årige tysker, som sikrede sig en Flashscore-karakter på 8,2.

Andreas Smed - højre kant (Hvidovre IF)

Hvidovre IF kom på pointtavlen søndag, da vestegnsklubben leverede et flot comeback på udebane mod Randers FC. En af de helt centrale ophavsmænd til combacket var kantspilleren Andreas Smed. Efter 34 minutter scorede han nemlig det reducerende mål til 2-1, men Smed var slet ikke færdig. I anden halvleg lavede han nemlig også oplægget til Christian ’Greko’ Jakobsen, som sendte udligningen i nettet. Det blev til 74 superstærke minutter for Andreas Smed, som scorede sig en Flashscore-karakter på 8,1.

Alfred Finnbogason - angriber (Lyngby BK)

Superligaen har mange rutinerede målræve og en af dem spiller i Lyngby Boldklub. Alfred Finnbogason fik ødelagt slutningen af sidste sæson grundet en skade, men den islandske bomber har startet denne sæson aldeles godt. I weekendens uafgjorte kamp mod Viborg var han særdeles kølig foran mål, da han først bragte Lyngby på 1-0 efter 24 minutter og minuttet efter lagde op til Pascal Gregors 2-0-mål. Finnbogason har derfor nu lavet to mål og en assist i de første to kampe, og hans præstation mod Viborg gav ham en Flashscore-karakter på 8,2.

Cho-Gue-Sung - angriber (FC Midtjylland)

Skal man dømme efter de første to kampe, så så FC-Midtjylland direktør, Claus Steinlein helt rigtigt, da han besluttede sig for at hente Cho-Gue-Sung til Danmark fra Jeonbuk Hyundai for den sydkoreanske landsholdsspiller har ind til nu taget Superligaen med storm. For anden kamp i træk viste han sin målfarlighed, da han igen kom på måltavlen, da FC Midtjylland søndag fik sin anden sejr i træk hjemme mod Silkeborg. Sydkoreaneren synes at passe flot ind på et i øjeblikket sprudlende midtjysk mandskab, og hans målfarlighed, gode teknik og veltrænede øje for at finde rummene i Silkeborgs defensiv gav ham Flashscore-karakteren 7,5.