Hat-trick af Nuamah giver FC Nordsjælland perfekt Superliga-start mod Viborg

FC Nordsjællands Ernest Nuamah til 1-1 under superligakampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FFLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
FC Nordsjælland fik en perfekt start på den nye Superliga-sæson, da de bl.a takket være være et imponerende hat-trick af Ernest Nuamah hev en en 4-1 sejr i land mod Viborg FF i Farum Park.

Gæsterne viste ellers fine takter fra begyndelsen af kampen og havde allerede haft et nærgående forsøg fra Anton Gaaei, da de kom foran efter 11 minutter. Ibrahim stak en fin bold igennem til Mads Søndergaard, der fik masser af tid og plads til at løfte bolden flot over i det fjerneste målhjørne uden chance for Andreas Hansen.

Men i den 19-årige ghaneser, Ernest Nuamah, har FC Nordsjælland måske Superligaens største salgsobjekt og efter en halv time viste Nuamah hvorfor en lang række europæiske topklubber bejler til ham, da han stod det helt rigtige sted til at skubbe Mohamed Diomande's fine oplæg over stregen til sit 14. Superliga-mål.

Spillernes karakterer
Spillernes karaktererFlashare

Målet fjernede de værste premiere-nerver hos sidste sæsons sølvvindere og efterhånden som FCN-spillerne fik kontrol over spillet, skabte de også flere chancer. Det gav igen pote lige før pausen, da Ibrahim Osman opsnappede en løs aflevering fra Jakob Bonde, og sendte bolden videre til en helt fri Nuamah, der let kunne udplacere Lucas Lund Pedersen.

Og efter 59 minutter gav Nuamah igen prøver på sit enorme talent, da han efter glimrende forarbejde af Marcus Ingvartsen driblede ind i feltet og skruede bolden utageligt op det fjerneste målhjørne via underkanten af overlæggeren til en 3-1 føring til hjemmeholdet.

Hjemmeholdet kronede en flot aften et minut før tid, da Martin Frese satte sig igennem i hjemmeholdets venstreside og producerede et perfekt indlæg til den fremstormende Benjamin Nygren, der let kunne dirigere bolden i nettet til 4-1.