Rundens hold i Superligaen: Sprudlende Randers-spillere og solide midtjyder

Randers leverede en magtdemonstration på Brøndby Stadion.
Randers leverede en magtdemonstration på Brøndby Stadion.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
26. spillerunde i Superligaen bød på flere interessante resultater. Randers bankede Brøndby på eget græs, mens Viborg vandt vigtig topkamp hjemme mod FC Nordsjælland. Rundens hold er sat op i en 4-4-2, hvor de bedste spillere fra den netop overståede spillerunde er placeret på de 11 pladser.

Kamil Grabara - målmand (FC København)

Kamil Grabara med stærk redning
Kamil Grabara med stærk redningBo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC København hentede et uafgjort resultat på Ceres Park i Aarhus, og det er blandt andet, fordi københanvernes polske målmand Kamil Grabara leverede en stærk præstation. Grabara var nemlig en sikker sidste skanse i FCK-buret, hvor han diskede op med nogle vigtige aktioner der sørgede for, at Superligaens førerhold ikke indkasserede mål.

Grabara har været fænomenal for FCK siden han kom tilbage fra sin skade, og kampen mod AGF gav ham en karakter på 7,5 hos Flashscore.

Daniel Granli - venstre back (AaB)

Daniel Granli
Daniel GranliBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er ikke nemt at være AaB-spiller for tiden. Klubben ligger til nedrykning, og det ser ud til at blive svært at overleve. AaB er dog kommet bedre med på det seneste, og i fredagens kamp mod Silkeborg viste de god moral og fik et enkelt point i de døende sekunder.

Norske Daniel Granli spillede en flot kamp på venstre back for AaB, hvor han havde godt styr på sagerne i defensiven. Derudover scorede han også til 1-0 i en rigtig god periode i første halvleg, hvor AaB lagde et tungt pres på hjemmeholdet fra Silkeborg.

Granlis kamp på Jysk Park gav ham en karakter på 7,8 hos Flashscore.

Nicolas Bürgy - midtstopper (Viborg FF)

Nicolas Bürgy
Nicolas BürgyHenning Bagger/Ritzau Scanpix og Flashscore

Viborg FF har gang i en fremragende sæson, og i weekenden fik de skovlen under FC Nordsjælland. En af de spillere, der har været vitale for Viborgs flotte tredjeplads, er forsvarsspilleren Nicolas Bürgy.

I weekendens 1-0-sejr over FCN scorede schweizeren kampens eneste mål, og han var samtidig med til at holde gæsterne fra at score. Viborg er stadig fire point efter FC Nordsjælland på andenpladsen, men Bürgy og resten af Viborg-holdet har stadig rigtig fine muligheder for at presset på de øvrige tophold.

Bürgy leverede en præstation, der blev vurderet til 7,9 hos Flashscore.

Stefan Gartenmann - midtstopper (FC Midtjylland)

Stefan Gartenmann mod AC Horsens
Stefan Gartenmann mod AC HorsensClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Stefan Gartenmann havde ikke den letteste begyndelse i FCM, men nu er den dygtige stopper en fast del af startopstillingen, og han bliver bedre og bedre for hver kamp.

I søndagens opgør mod AC Horsens var han også ganske solid, og han hjalp sit hold til et clean sheet, en sejr og en cementering af syvendepladsen i kvalifikationsspillet.

Med stor sikkerhed i sine indgreb og mange vundne dueller scorede Stefan Gartenmann en Flashscore-karakter på 7,2.

Tobias Mølgaard - højre back (AGF)

Tobias Mølgaard vs. FC København
Tobias Mølgaard vs. FC KøbenhavnBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tobias Mølgaard var her, der og allevegne i kampen mod FC København. Mølgaard, der normalt spiller back, har været placeret som en af de tre AGF-stoppere i tre-mands-forsvaret siden Thomas Kristensen blev skadet i starten af marts.

I kampen mod FCK var han helt suveræn i sine aktioner både offensivt og defensivt, og han har i den grad erobret sig en plads på AGF-holdet og nu også ’Rundens hold’ hos Flashscore. Mølgaards præstation gav ham en karakter på 7,0 hos Flashscore.

Yankuba Minteh - venstre kant (OB)

Yankuba Minteh mod Lyngby BK
Yankuba Minteh mod Lyngby BKClaus Fisker/Ritzau Scanpix og Flashscore

Med voldsom fart og lyst til at udfordre var OB's Yankuba Minteh en evig trussel mod Lyngbys forsvarsspillere i mandagens kamp. Minteh har været inde i en svær periode, men han ligner en, der for alvor er på vej tilbage til det niveau, han viste prøver på i efteråret.

Den unge kantspiller kickstartede OB-combacket, da han fik reduceret til 1-2 mandag aften i en kamp som endte 2-2.

Minteh er et af de største talenter i den danske Superliga, og hans fornemme kamp mod nedrykningskandidaterne fra Lyngby er nok til en Flashscore-karakter på 7,8.

Lasse Berg Johnsen - Central midtbane (Randers FC)

Lasse Berg Johnsen
Lasse Berg JohnsenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lasse Berg Johnsen er i gang med sin tredje sæson i Randers FC, og den 23-årige midtbanemand har været en profil med det samme han trådte ind på de danske stadions. Nordmanden er en af de absolut bedste midtbanespillere i Superligaen, og han er i den grad skyld i, at Randers har succes.

Mod Brøndby var han endnu en gang fremragende, og udover at eje midtbanen fuldstændig, så var han sågar også i oplæggerens rolle, da han spillede Stephen Odey fri ved målet til 1-0. Den stærke opvisning fra midtbanespilleren gav ham en karakter på 8,1.

Kristoffer Olsson - central midtbane (FC Midtjylland)

Kristoffer Olsson mod Horsens
Kristoffer Olsson mod HorsensClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Han har været en gevinst for FC Midtjylland siden han kom tilbage til 'Heden'. Kristoffer Olsson har fundet sig godt til rette på FC Midtjylland-holdet under Thomas Thomasberg. Svenskeren er da også røget tilbage på midtbanen efter flere kampe som falsk 9'er under Albert Capellas.

I søndagens sejr over Horsens styrede Olsson slagets gang på midten, hvor han også bidrog med en assist til 2-0-målet.

Olssons overlegne opvisning sikrede ham en karakter på 7,8 hos Flashscore.

Simen Nordli - højre kant (Randers FC)

Simen Nordli
Simen NordliLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix og Flashscore

Det var en rigtig god beslutning for Rasmus Bertelsen at sætte norske Simen Nordli på banen efter 59 minutters spil i kampen mod Brøndby.

Den 23-årige kantspiller kom nemlig ind med god energi og cementerede sejren for Randers FC med to scoringer til både 3-0 og 4-0. Det var nordmandens to første scoringer siden han kom til Kronjylland fra Aalesund i vinterpausen.

Nordmandens stærke præstation kastede en Flashscore-karakter på 8,2 af sig.

Stephen Odey - angriber (Randers FC)

Stephen Odey mod Brøndby
Stephen Odey mod BrøndbyClaus Fisker/Ritzau Scanpix og Flashscore

Det har været en lang og hård periode for Stephen Odey, som efter en blændende begyndelse i Randers, har haft svært ved at finde samme høje niveau.

I weekendens sejr storsejr over Brøndby startede Odey dog inde, og nigerianeren skulle ikke bruge lang tid før han bragte sig selv i scene. Efter 27 minutter scorede han nemlig til 1-0, og blot 12 minutter senere lagde op til Randers FC’s 2-0-mål.

Den flotte første halvleg fra Stephen Odey kickstartede Randers' dominans på Vestegnen, og det gav ham en karakter på 7,7 på Flashscore.

Gustav Isaksen - angriber (FC Midtjylland)

Gustav Isaksen
Gustav IsaksenClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Det danske stortalent Gustav Isaksen er uden tvivl FC Midtjyllands farligste spiller. I udekampen mod AC Horsens beviste han det endnu en gang.

Isaksen var ophavsmand til 1-0-målet, da hans spark havnede på stolpen, men røg i nettet via en Horsens-fod, og derudover scorede han også til 2-0. Den 22-årige offensivspiller har derfor scoret ni Superligamål i sæsonen.

De to målinvolveringer og sejren gav ham en Flashscore-karakter på 7,6.