Programmet for mesterskabsspillet er landet: Direkte guldduel i allerførste runde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Programmet for mesterskabsspillet er landet: Direkte guldduel i allerførste runde
Brandvarme FCK skal forsøge at tage forrygende form med i mesterskabsspillet.
Brandvarme FCK skal forsøge at tage forrygende form med i mesterskabsspillet.
Claus Birch/Ritzau Scanpix
FC København og FC Nordsjælland er favoritter til at løbe med mesterskabet. Her får du et overblik over nogle af de største og vigtigste kampe i mesterskabsspillet.

Der var dramatik på den sidste dag i grundspillet, hvor det skulle afgøres, hvilke hold der skulle med i top-6, og hvem der måtte tage til takke med kvalifikationsspillet.

Resultater fra 22. spillerunde.
Flashscore.

Nu er programmet i mesterskabsspillet så blevet fastlagt, og dramatikken fortsætter fra første spillerunde, hvor andenpladsen fra FC København tager imod førstepladsen fra FC Nordsjælland. Den 2. april klokken 18 bliver kampen mellem de to guldaspiranter fløjtet i gang, og den kan blive aldeles afgørende for mesterskabet.

Første runde i mesterskabsspillet byder også på et rivalopgør, når AGF tager imod Randers på Ceres Park i Århus.

I 27. spillerunde kommer mesterskabsspillets første derby, når Brøndby skal på besøg i Parken, hvor FCK venter. Brøndby var nær ikke kommet med i mesterskabsspillet, men klarede skærene i sidste ende. Vestegnsklubben tabte sæsonens første derby med 4-1 i Parken, og selvom Brøndby nok er for mange point efter til selv at vinde mesterskabet, så vil de nok gerne ødelægge FCK’s mesterskabsmuligheder.

I samme spillerunde får FC Nordsjælland besøg af AGF, der jagter Viborg på tredjepladsen.

FC Københavns seneste fem kampe.
Flashscore.

Dramaet kommer uden tvivl til at fortsætte i 28. spillerunde, hvor FC København skal til Right to Dream Park og spille sæsonen sidste indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. Det er ikke til at sige, hvordan stillingen ser ud på det tidspunkt, men det kan meget vel blive dét opgør, der giver et af holdene en fordel i guldkampen.

Også kampen om tredjepladsen kan være på højkant i 28. spillerunde, hvor Viborg skal en tur til Aarhus. De to hold ligger meget tæt i skrivende stund, og kampens resultat kan meget vel få indflydelse på, hvem der skal have medaljer om halsen.

I 29. spillerunde kommer sæsonens sidste derby. Det bliver nok ikke en direkte kamp om et mesterskab som så mange gange før, men det er ubestridt det største opgør i Skandinavien, og det kan have indflydelse på mesterskabskampen.

Sidste spillerunde kan blive afgørende

Superligaen er usandsynlig tæt alle steder i tabellen. Toppen er jævnbyrdig og bunden er helt utilregnelig. Det kan derfor meget vel blive i sidste spillerunde, at det hele bliver afgjort.

Både FCK og FCN spiller på hjemmebane i sidste spillerunde, hvor københavnerne tager imod Randers, mens Nordsjælland får besøg af Viborg.

Stillingen inden mesterskabsspillet.
Flashscore.

På nuværende tidspunkt er det helt umuligt at sige, hvem der ender med at sikre sig det danske mesterskab. FC Nordsjælland og FC København virker som de to klart stærkeste hold, mens Viborg og AGF er lige i hælene af de to førerhold.

Randers og Brøndby er henholdsvis 11 og 13 point efter FCN på førstepladsen inden mesterskabsspillet, og de to hold har nok svært ved at komme op på medaljepladserne. Det kommer dog uden tvivl til at kæmpe om at ende så højt som muligt i håbet om europæisk deltagelse i næste sæson.