FCM vil handle offensivt og defensivt ind før lukkedag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCM vil handle offensivt og defensivt ind før lukkedag

FCM vil handle offensivt og defensivt ind før lukkedag
FCM vil handle offensivt og defensivt ind før lukkedagProfimedia
FC Midtjylland har haltet resultatmæssigt i starten af sæsonen, selv om klubben allerede har været meget aktive på transfermarkedet.

Der er blandt andet købt profiler som Cho Gue-sung og Sverrir Ingi Ingason, der i øjeblikket er ude med skader.

Efter søndagens nederlag på 0-3 mod FC Nordsjælland fastslår FCM-sportschef Svend Graversen, at der kan nå at ske endnu mere i transfervinduet, inden det lukker natten til lørdag.

"Der er ingen tvivl om, at vi på den ene side har fået de spillere ind, som vi satsede på fra start af. De var desværre ikke med, fordi de er blevet skadet, men der bliver arbejdet hårdt på at se, om vi kan gøre noget her til sidst.  I sidste ende har vi dygtige spillere, men vi har stadig flere dage til at se, om vi kan få gjort truppen endnu mere konkurrencedygtig, end den er i forvejen. Vi må se, om det kommer til at lykkes, men jeg tror ikke, at vi har været blege for at sige, at vi hele tiden kigger på, om vi kan gøre et eller andet," siger sportschefen.

Selv om der allerede er købt ind til forsvaret og angrebet, er det på de positioner, klubben ønsker nye forstærkninger.

"Vi har fået Ingason ind, der er skadet nu, men hvis vi kan styrke os endnu mere i forsvaret, kigger vi på det. Cho er også skadet, men han har gjort et rigtig godt indtryk i starten, men vi vil gerne kigge på at få endnu mere offensiv output ind. Det skal være dygtige spillere, og timingen skal også være der. Vi ved godt, at det ikke er det nemmeste med så få dage tilbage af vinduet," siger Svend Graversen.

FCM har indtil videre skrabet ni point sammen i seks runder i Superligaen, og resultaterne har derfor ikke været som ønsket.

I Conference League-kvalifikationen skal holdet på torsdag spille skæbnekamp om gruppespil i den europæiske turnering, når man på udebane skal møde polske Legia Warszawa efter 3-3 i det første opgør.

Efter søndagens kamp blev FCM-sportschefen spurgt, om truppen er stærk nok til at kunne spille i to turneringer på samme tid.

"Det skal vi evaluere, og det er det, vi hele tiden kigger på. Vi har bevist, at vi har en rigtig dygtig trup, men vi har også vist, at vi er lidt sårbare, når der er for mange, der er ude," lyder det fra sportschefen.

Svend Graversen fortalte også, at der også kan nå at ryge spillere ud af klubben.

"Der er nogle, der har lidt langt til spilletid, og det er altid sådan, at man kigger og evaluerer den sidste uge for at se, om der er nogle, der har behov for at komme ud," siger sportschefen.

FCM har også hentet spillere som Kristoffer Olsson, Iver Fossum, André Rømer og Adam Gabriel i transfervinduet.