FC Nordsjælland vil tage kontrollen i rivalopgøret mod Lyngby

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FC Nordsjælland vil tage kontrollen i rivalopgøret mod Lyngby
Kan FCN tage et skridt tættere på toppen?
Kan FCN tage et skridt tættere på toppen?SERGEI GAPON/ANADOLU/Anadolu via AFP
Superliga-søndagen sparkes i gang med et nordsjællandsk derby, og det bliver en kamp, hvor FCN vil forsøge at kontrollere begivenhederne.

I sidste sæson var FC Nordsjælland meget tæt på at vinde det danske mesterskab, men i denne sæson har niveauet været lidt mere svingende, og derfor frister de også en tilværelse som nummer fem hele ni point efter FC Midtjylland på førstepladsen.

Søndag spiller de deres første kamp i forårssæsonen, og det er endda mod rivalerne fra Lyngby, der kæmper for at lægge afstand til bunden.

FC Nordsjælland er favoritter til kampen, og FCN-træner, Johannes Hoff Thorup, vil gerne have sit hold til at tage styringen i kampen og undgå alt for mange dueller.

"Vi skal kunne holde kontrollen i så lang tid som muligt. Vi ved, at de her lokalopgør ofte bliver meget intense og til tider også fysiske. Og det er vigtigt for os, at vi ikke får gjort det til en for fysisk kamp med for mange dueller og spilafbrydelser." fortæller Johannes Hoff Thorup til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

"Vi skal få bolden ned på jorden og spille spillet – og holde tempoet i kampen på vores egne præmisser. Det bliver et vigtigt element. Jeg synes, at vi i de sidste par kampe mod Lyngby, har været bedst når vi har holdt tempoet og flyttet bolden hurtigt. Så det skal vi være stærke og afklaret i."

Kampen mellem FC Nordsjælland og Lyngby starter klokken 14, og du kan følge den lige her.