AGF forlænger med forsvarsprofiler: Tingager og Mølgaard bliver til 2028

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF forlænger med forsvarsprofiler: Tingager og Mølgaard bliver til 2028

De to spillere i aktion mod Club Brügge i sommers.
De to spillere i aktion mod Club Brügge i sommers.Profimedia
Det er to af AGFs største profiler i defensiven, der fredag aften har forlænget deres kontrakt med den århusianske klub. Både Frederik Tingager og Tobias Mølgaard har været rygtet til nye adresser, men nu har De Hvie i stedet fået papir på de to frem til sommeren 2028.

Det skriver klubben fredag på deres hjemmeside. 

Tingager har været i klubben siden 2019, og kan altså ende med at have været næsten ti år i det århusianske. 

"Tingager er en central del af truppen og en leder på og udenfor banen. Han er vokset ind i indbegrebet af en AGF-spiller, hvor han med sin ærgerrighed og vindermentalitet er med til at drive sin holdkammerater frem, og han er en eksponent for den kultur, vi ønsker i klubben og i vores trup. Han har spillet sit måske bedste efterår for klubben og er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som vi er glade for, fortsat kan se sig selv i AGF," siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Også den særdeles duelstærke Mølgaard får pæne ord med på vejen af Bjørnebye. Han kom til AGF i 2022 fra Vejle

"Det er en stor glæde for os, at Tobias Mølgaard også har ønsket at forlænge sin aftale. Han er på kort tid blevet en central og afholdt del af vores trup. Og han rummer mange af de værdier, vi ønsker i vores spillere, som hårdt arbejde og ansvarlighed. Med hans dedikation til sin sport og til sit hold er han et forbillede for mange, og det er en fornøjelse, at vi nu kan forlænge vores aftale med Mølgaard," siger Stig Inge Bjørnebye. 

De to forsvarsprofiler har været en stor del af årsagen til, at AGF kunne gå på vinterpause med en fjerdeplads i Superligaen.

Deres kontrakter udløb inden dagens forlængelse i sommeren 2025.