Serie A optakt: Genopstandne Juventus jagter revanche mod Napoli i minikrise

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serie A optakt: Genopstandne Juventus jagter revanche mod Napoli i minikrise

Den Gamle Dame øjner sine muligheder
Den Gamle Dame øjner sine muligheder Photo by CARLOS COSTA / AFP
Kampen mellem Juventus og Napoli blev pludseligt mere spændende i ugens løb, da Juventus fik de 15 points tilbage, som de var blevet frataget grundet anklager om rod i regnskaberne.

Med de tilbagevendte point rykker Juventus op på tredjepladsen og erd ermed i spil til Champions League-pladserne i næste sæson.

Mesterskabet er Napoli formentligt stukket af med, men Milano-klubberne og Roma bliver nu yderligere presset, af netop Juventus.

Hjemmeholdet skal forsøge at ride videre på bølgen, der blev skabt med deres avancement til semifinalerne i Europa League. Omvendt skal Napoli tilbage på hesten oven på en skuffende indsats over to kampe mod Milan, der kostede dem videre deltagelse i Champions League.

Seneste fem indbyrdes møder
Seneste fem indbyrdes møderFlashscore

Form

Juventus har tabt de seneste to kampe i Serie A, begge dog på udebane grundet ombygning af Allianz Stadium. Med en mulig Champions League i næste sæson, er motivationen nok ikke så svær at opbygge for træner Massimo Allegri. Omvendt har Napoli blot vundet en ud af deres sidste tre Serie A kampe.

Deres træner, Luciano Spalletti, har i ugens løb harceleret over dommerstanden i Champions League, så det er et rystet Napoli-mandskab, der kommer til Torino.

Napoli kan dog se tilbage på det første opgør i sæsonen, der blev til en fornem sejr på 5-1, blandt andet på to mål af Victor Osimhen.

Stats på det første opgør
Stats på det første opgørOpta by Stats Perform

Hold øje med

Franskmanden Adrien Rabiot har en stor rolle på midtbanen hos Juventus. Både offensivt og defensivt.

Hans evner til at skærme modstanderne væk, holde på bolden og så en formidabel til at time sine løb i boksen, kan blive uvurderlige for Juventus. Oveni er han målfarlig og kom på tavlen i Europa League kampen mod Sporting torsdag aften. 

Rabiot vs. Kim
Rabiot vs. KimOpta by Stats Perform, photo by AFP and Profimedia

Raboits evner i luften kan blive en kamp i kampen, når han står over for Min-Jae Kim i Napolis centrale forsvar. Sydkoreaneren er trods sin størrelse hurtig på fødderne.

Dygtig i opbygningsspillet og stærk i nærkampene. Kim har en vigtig aktie i at Napoli har et af Serie As bedste forsvar og han var tydeligt savnet i returopgøret mod Milan i Champions League.

Skader og karantæner

For Juventus er der tvivl om Moise Kean og Bremer udover deres langtidsskader. Napoli er hårdt ramt, med skader til Matteo Politano, Amir Rrahmani, Mario Rui samt Giovanni Simeone.

Kampen kan følges live på Flashscores kampside.