Italiensk medie: Roma vil sende Rasmus Kristensen tilbage til Leeds

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Italiensk medie: Roma vil sende Rasmus Kristensen tilbage til Leeds

Rasmus Kristensens tid i Roma kan meget vel være forbi til sommer.
Rasmus Kristensens tid i Roma kan meget vel være forbi til sommer.FREDERIC SCHEIBER/Hans Lucas/Hans Lucas via AFP
Rasmus Nissen Kristensen har mistet sin plads på Romas hold, og han kan meget vel være på vej tilbage til England. Det skriver La Gazetta dello Sport.

Sæsonen startede fint for Rasmus Nissen Kristensen, der fik fint med spilletid under José Mourinho, men siden Daniele De Rossi har overtaget tøjlerne i hovedstadsklubben, har det været småt med kampe for den danske back.

Den italienske legende overtog i slutningen af januar, og her startede Rasmus Kristensen de første kampe under De Rossi. Siden da er danskeren røget ud af idealopstillingen og har kun startet inde to gange siden starten af februar. 

Backen har spillet 27 kampe i alle turneringer i denne sæson. De fleste af kampene er kommet i Serie A, men Roma har dog gennem hele sæsonen udeladt danskeren af Europa League-truppen. Kristensen har altså kun spillet en eneste europæisk kamp i denne sæson. 

Noget tyder da også på, at Rasmus Kristensens præstationer i Italien ikke har begejstret Roma, der i følge de italienske medier meget vel kan være klar til at sende danskeren tilbage til Leeds denne sommer.