Inzaghi forventer et tæt Milano-derby: "AC Milan har imponeret, og det har vi også"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Inzaghi forventer et tæt Milano-derby: "AC Milan har imponeret, og det har vi også"
Simone Inzaghi funderer forud for det store derby.
Simone Inzaghi funderer forud for det store derby.
AFP/Simon Lindgren
Før derby della Madonnina bekræftede Nerazzurri-træneren, at "Frattesi er faldet godt til, han har arbejdet godt sammen med sine holdkammerater i to måneder".

En glad Simone Inzaghi dukkede op til pressemødet forud for Derby della Madonnina, som finder sted i lørdag eftermiddag på Stadio Giuseppe Meazza.

Inter-træneren ønskede at gøre det klart, at favoritværdigheden kun tæller til et vist punkt, og at kampen skal vindes på banen: "AC Milan har imponeret, og det har vi også. Det bliver en vigtig kamp, hvor vi skal vise os fra vores bedste side."

Alt skal fungere i kampen om Milano

Det er en af sæsonens helt store højdepunkter i italiensk fodbold, når Inter og AC Milan tørner sammen. Inter-træneren Simone Inzaghi har forberedt sig godt på rivalerne, men sådanne kampe lever sit eget liv.

"Vi har stået over for hinanden mange gange og principperne er de samme. Vi har kigget på deres ligakampene, som har givet os et fingerpeg om, hvor AC Milan står."

Både Inter og AC Milan har hentet spillere ind i transfervinduet, og Inzaghi ser lørdagens derby som meget jævnbydigt.

"Når jeg ser på holdene og de nye tilgange, så er Forskellen er ikke så stor: Det er to hold, der har fornyet sig lidt, begge er startet godt og har deres egen identitet. Kampen i morgen (lørdag, red.) er ikke afgørende sæsonen, men vi ved alle, hvad den betyder for vores fans."

AC Milan venter på Giroud
AFP

Det er aldrig "bare" en kamp, når de to italienske mastodonter tørner sammen. Det er voldsomt meget prestige i at vinde sådan et opgør, og det kan give holdet et kæmpe rygstød at hive en sejr i land. Særligt de to klubbers fans lever og ånder for en sejr i Derby della Madonnina.

"Vi ved alle, hvor vigtig denne kamp er, hvad den betyder for os, for klubben og for fansene. Drengene har forberedt sig bedre, til træning har både jeg og de andre trænere ikke haft den samme forberedelse som i de andre kampe, men vi ved, at vi må leve med det."

Frattesi som en anden mulighed

Frattesi fejrer et mål med landsholdet
AFP

En af Inters helt nye spillere er den 23-årige midtbanemand Davide Frattesi, som kom til klubben fra Sassuolo i sommerens transfervindue. Inzaghi havde masser af roser til overs for den nye spiller.

"Davide er en spiller, som vi alle ønskede os meget. Han er faldet godt til, og han har arbejdet godt sammen med holdet i to måneder."

Udover Frattessi, som har været afsted med det italienske landshold, så har Inter også haft et par spillere i Sydamerika på deres respektive landshold. Det har medført, at flere af spillerne har været ude på lange rejser og ikke har fået den optimale opladning til lørdagens kamp.

Både Alexis Sanches og Juan Cuadrado har været afsted, og da Simone Inzaghi blev spurgt ind til netop de to spillere, så var han ikke helt sikker på deres fysiske tilstand.

"Sanchez? Jeg ser ham først i dag (fredag, red.), Cuadrado håber jeg, han kan træne godt, men i går så jeg ham stille og roligt: Jeg håber, at begge er til rådighed i morgen (lørdag, red), så må jeg træffe en beslutning."