Fodbold Tracker LIVE:  Målfest på Stamford Bridge, målløst på Stadio Olimpico

Fodbold Tracker LIVE: Målfest på Stamford Bridge, målløst på Stadio Olimpico

Der er dømt lokaldrama i Rom.
Der er dømt lokaldrama i Rom.AFP
Endnu en fodboldweekend ligger foran os, og du får mulighed for at følge med i stort og småt fra hele Europa i vores fodbold-tracker.

Søndag

Kl. 23.16  - Sene mål af Antoine Griezmann, med sit mål nummer 169, for klubben, i øvrigt,og Samuel Lino sikrede Atletico Madrid en vigtig sejr mod Villareal i LaLiga, selvom de kom bagud tidligt.

Læs mere om den her

Kl. 22.33 - Der var masser af plads til kærlighed på banen i et af de mest hadske opgør i europæisk fodbold, Lazio-Roma. Måske derfor blev det en ret kedelig kamp, der endte uden mål.

Se statistikker fra opgøret i Den Evige Stad her.

Kl 22.00 - Per Frandsen var meget overbærende for Hvidovres eventuelle tømmermænd i morgen, efter oprykkerne tog deres første sejr i denne omgang af deres eksistens i Superligaen.

"Det sprang i luften derinde, da vi kom derind, og drengene får vist lov til at drikke en øl på vej hjem. Det er helt fantastisk. Jeg kan næsten ikke sætte ord på det. Jeg er så stolt," lød det fra cheftræneren ifølge TV2 Sport.

En glad cheftræner
En glad cheftrænerFrank Cilius/Ritzau Scanpix

Kl. 20.50 - Der har været godt med sovs og kartofler i tacklingerne, og det har medført to gule kort, men der er sandt at sige ikke meget kød på kampen i Århus, hvad chancer angår. En uskøn kamp er derfor uden mål ved pausen.

Halvlegsstatistik
HalvlegsstatistikFlashscore

Kl. 20.10 - En aldeles vanvittig kamp mellem Chelsea og Manchester City endte med hele otte mål og 4-4 efter fire mål i hver halvleg og en overtidsudligning på straffespark.

Læs mere om løjerne her

Kl. 19.35 - Vi har startopstillingerne klar i Århus, der har besøg af Viborg. Værd at bemærke er det, at Bailey Peacock-Farrell er ude med en skade. I stedet vogter Jesper Hansen AGFs mål.

Startopstillingerne
StartopstillingerneFlashscore

Kl.19.28 - Det holdt ikke længe, før stillingen ændrede sig i Odense. Her er Hvidovre måske på vej mod deres første sejr i Superligaen! Tobias Thomsen har bragt gæsterne foran med 2-0!

Kl. 19.15 - Efter knap en times spil står det stadig målløst til i både OB-Hvidovre samt Lazio-Roma.

Der er til gengæld godt gang i den på tribunerne i Rom.

Kl. 18.25 -  Der er godt nok drøn på kampen på Stamford Bridge. Her står det 2-2 ved pausen efter en vild og afvekslende halvleg, hvor de to hold har været foran på skift.

Kl. 17.43 - Derby della Capitale skal til at gå i gang i Rom, men desværre er hverken Gustav Isaksen eller Rasmus Nissen Kristensen klar for henholdsvis Lazio og Roma.

Følg kampen her

Holdopstillinger
HoldopstillingerFlashscore

Kl. 16.50 - AGFs traditionsrige fanfraktion "Tossehjørnet", der altid mødes i skoven ved Aarhus Stadion inden en kamp, fylder 30 år. Det har klubben fejret med en lille gave for at varme de kolde næver grundigt op inden aftenens kamp mod Viborg.

Kl. 16.46 - Dagens storkamp i Premier League mellem Chelsea og Manchester City nærmer sig. Samtidig er Liverpool ved at gøre mælken sur for Thomas Frank og Brentford, der er bagud med 0-3 på Anfield.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 16.30 Jonjo Shelvey er måske borte fra Premier League, men glemt er den glatragede supertekniker ikke. Og han har stadig flair for at score spektakulære mål, viste han tidligere søndag for Rizaspor.

Kl. 16.03 - På heden er der netop sat gang i noget, der kan blive særdeles underholdende. Værterne fra FC Midtjylland tager mod FC Nordsjælland, der ligger to point under dem i tabellen.

Kl. 15.37 - Der er fløjtet op i Leverkusen, hvor hjemmeholdet kan genindtage deres førsteplads i Bundesligaen med en sejr over Union Berlin og Frederik Rønnow. Union fik dog vendt deres frygtelige stime på 12 nederlag med overraskende 1-1 mod Napoli i midtugen.

Kl. 15.20 - Bolden ruller også i Premier League nu, hvor Liverpool tager mod Brentford med tre danskere fra start. Dertil har den tidligere FC Nordsjælland-spiller Simon Adingra scoret igen for Brighton, der spiller mod Sheffield United.

Kl. 14.45 - Dagens første Serie A-kamp har budt på en artig overraskelse, da Empoli scorede i det 91. minut og dermed vandt 1-0 over de regerende mestre fra Napoli.

Kl. 14.10 - Kampen i Parken slutter som noget af en langgaber og med resultatet 0-0, måske påvirket af det tidlige kamptidspunkt. Der vil muligvis kunne tygges lidt langhalm på, om Tshiembe begik straffespark i første halvlegs døende minutter.

Kl. 13.25 - Vi er klar med start-11erne fra Vejle, hvor Lyngby kommer på besøg.

Kl. 13.04 - Foreløbig har vi en nul-løsning på hænder og fødder i Parken, hvor første halvlegs største diskussionspunkt var et muligt straffe til værterne mod slutningen.

Det blev dog vurderet, at Kevin Tshiembe og Lukas Lerager var lige gode om det i situationen, hvor Tshiembe ramte Leragers fod i forbindelse med en clearing.

Kl. 12.06 - Der er vanlig røg og damp over Parken i forbindelse med derbyet, så kampstarten er blevet udskudt noget.

Parken inden kampstart
Parken inden kampstartMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kl. 11.43 - Kampen i Parken er langtfra det eneste derby rundt om i Europa i dag. Således har vi både Derby della Capitale i Serie A (Lazio - Roma), Sevilla-derbyet (Sevilla - Real Betis) og det, der nok er weekendens højdepunkt i Premier League, hvor Chelsea tager imod Manchester City.

Kl. 11.12 - Vi lægger tidligt fra land i Parken, hvor FC København tager mod Brøndby. Her begynder helten fra sejren over Manchester United, Roony Bardghji på banen for hjemmeholdet, mens Yuito Suzuki er på banen i stedet for Ohi Omoijuanfo hos Brøndby.

Ligeledes er Josip Radosevic på banen for Brøndby i stedet for Mathias Greve i forhold til deres start-11er mod AGF.

Startopstillinger i Parken
Startopstillinger i ParkenFlashscore
H2H
H2HFlashscore

Lørdag

Kl. 23.21 - Real Madrid prygler Valencia med 5-1 hjemme på Bernabeu. To mål af både Rodrygo og Vinicius Junior, men det var rutinerede Dani Carvajal, der åbnede ballet med et drømmehug.