Otte kasser: Chelsea og Manchester City deler efter dramatisk målfest

Erling Haaland gjorde sit for at sikre sejren, men det var alligevel ikke nok for Manchester City.John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Det blev en regulær målfest, da Chelsea fik besøg af Manchester City på Stamford Bridge søndag aften.

Den højdramatiske kamp endte 4-4, efter at begge hold havde været foran i løbet af kampen.

KampstatistikOpta by Stats Perform

Det så ellers godt ud for Manchester City, da midtbanespilleren Rodri scorede til 4-3 i det 86. minut.

Den tidligere Manchester City-spiller Cole Palmer spolerede dog City-festen. Han scorede på et straffespark kort før slutfløjt og sikrede Chelsea det ene point. Også Raheem Sterling scorede mod sin gamle klub.

Der var højoktan i tanken hos begge hold
Der var højoktan i tanken hos begge holdProfimedia

Erling Haaland udbyggede sin position som Premier League-topscorer, da nordmanden scorede to mål. Han er nu oppe på 13 mål i 12 Premier League-kampe.

Manchester City er dermed enligt førerhold i Premier League igen, hvor holdet har et enkelt point ned til Arsenal og Liverpool.

Chelsea lægger sig op på en tiendeplads i Premier League med ti point op til Champions League-pladserne i top-4.

Kampens begyndelse bølgede frem og tilbage uden de store chancer. Men efter 25 minutter tilkæmpede Erling Haaland sig et straffespark.

Det udnyttede nordmanden selv og bragte Manchester City på 1-0.

Og så kunne målfesten for alvor begynde. Kun fire minutter senere headede Chelsea-anfører Thiago Silva bolden i City-nettet efter et hjørnespark.

Chelsea-angriber Raheem Sterling gjorde det onde mod sin tidligere klub, da han scorede til 2-1 otte minutter før pausen.

Målfesten var dog ikke helt slut endnu. I første halvlegs tillægstid fik Manchester City udlignet til 2-2, da forsvarsspilleren Manuel Akanji headede bolden ind fra kort afstand.

Kampen var dermed fuldstændig åben igen, og Manchester City kom bedst fra start i anden halvleg.

Kun to minutter skulle Premier League-topscorer Haaland bruge, før han løb et fladt indlæg op og blev dobbelt målscorer.

Lige som det så ud til, at Manchester City havde fået kontrol over kampen, gav Citys målmand en retur til den tidligere Chelsea-angriber Nicolas Jackson, der scorede til 3-3.

Chelsea-spillerne begyndte derefter at kunne se sejren for sig og spillede sig til flere store chancer.

Manchester City gav sig ikke, og i det 86. minut bragte Rodri de engelske mestre på sejrskurs endnu en gang.

Festen blev dog spoleret af en af Citys egne talenter. Cole Palmer, der skiftede fra Manchester City til Chelsea i sommer, scorede dybt inde i tillægstiden til slutresultatet 4-4.