Dansk teenager kommer ind og bliver målhelt i Serie A

Dansk teenager kommer ind og bliver målhelt i Serie AProfimedia
Den danske teenager Patrick Dorgu blev fredag aften matchvinder for Lecce, da han på eventyrlig vis scorede til slutresultatet 3-2 hjemme mod Fiorentina i Serie A.

To minutter inde i kampens tillægstid dukkede Patrick Dorgu op i feltet og hamrede bolden helt op i det fjerneste målhjørne.

Den 19-årige dansker jublede euforisk over målet, der satte det meste af Stadio Via del Mare i ekstase.

Det så ellers sort ud for Lecce, da Patrick Dorgu blev skiftet ind efter 76 minutter. Her var Lecce bagud 1-2 og lignede ikke et hold, der skulle have point ud af kampen.

Men i det 90. minut udlignede den ligeledes indskiftede angriber Roberto Piccoli til 2-2. Piccoli scorede på et hovedstød efter et koks i udeholdets forsvar.

Og Lecce endte med at vende kampen på hovedet i de sidste minutter af kampen med Dorgus fuldtræffer.

Lecce-Fiorentina - Spiller- karakterer
Lecce-Fiorentina - Spiller- karaktererFlashare

Fiorentina-spillerne virkede lamslåede over den vilde udvikling i slutfasen.

Inden den hektiske afslutning var Lecce tidligt i kampen kommet foran 1-0 ved Remi Oudin efter 17 minutter.

Fiorentina svarede først igen fem minutter efter pausen, hvor indskiftede Rolando Mandragora udlignede til 1-1.

Dernæst forærede Lecce-keeper Wladimiro Falcone et mål væk, da han sparkede bolden lige ind i fødderne på Lucas Beltran, der takkede for gaveboden og bragte Fiorentina på 2-1 efter 66 minutter.

De fleste troede dernæst, at Fiorentina ville løbe med alle tre point. Men Lecce og Dorgu ville det anderledes og skabte et mindeværdigt comeback.

Målmanden Oliver Christensen var på grund af en skade ikke med i truppen for Fiorentina.