Tidligere tysk AGF-forsvarer scorer første mål for Inter på flot hovedstød

Tidligere tysk AGF-forsvarer scorer første mål for Inter på flot hovedstødProfimedia
Den tidligere AGF-forsvarer Yann Aurel Bisseck scorede sit første mål for Inter, da klubben øgede sin føring i toppen af Serie A ved at slå Lecce 2-0 hjemme på San Siro.

Den tyske landsholdsspiller var blevet valgt til startopstillingen for tredje Serie A-kamp i streg.

Og det viste sig at være en fremragende beslutning fra træner Simone Inzaghi, da Bisseck gav hjemmeholdet føringen, da han på flot vis dirigerede et frispark fra Hakan Calhanglu ind ved højre stolpe efter 43 minutter.

Hjemmeholdet fortsatte med at dominere efter pausen, og efter 78 minutter cemeterede Nicolo Barella pausen mod Lecce, der blev reduceret til ti mand efter 84 minutter, da Lameck Banda blev vist ud.