Advokat tager Nicolo Zaniolo i forsvar: "Han har aldrig spillet på noget"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Advokat tager Nicolo Zaniolo i forsvar: "Han har aldrig spillet på noget"

Ifølge medierapporter kan Nicolo Zaniolo være involveret i en bettingskandale.
Ifølge medierapporter kan Nicolo Zaniolo være involveret i en bettingskandale.Profimedia
I et interview med avisen "Gazzetta dello Sport" meddelte den italienske advokat Gianluca Tognozzi, at de alvorlige beskyldninger mod hans klient Nicolo Zaniolo snart vil forsvinde op i den blå luft.

I løbet af den seneste uge er der blevet fremsat alvorlige beskyldninger mod de italienske landsholdsspillere Nicolo Fagioli, Nicolò Zaniolo og Sandro Tonali. Zaniolos personlige advokat Gianluca Tognozzi bekræftede, at hans klients uskyld snart kan bevises: "Han har aldrig gamblet. Det forsikrede han mig om. Det er muligt, at han spillede kortspil som poker eller blackjack på ulovlige onlineplatforme uden at vide det. Men vi skal nok få opklaret det hele."

Tognozzi forventer, at Aston Villa-midtbanespilleren kun får en"bøde på et par tusinde kroner " - så længe Zaniolos forseelser ikke gentager sig i fremtiden.

"Klar til kun at tænke på fodbold igen"

Forsvarsadvokaten har dog endnu ikke haft nogen dokumenter om efterforskningen i hænderne. Til det, sagde han,"skal der først indgives en ansøgning om konfiskation af hans tablet og mobiltelefon. Hvis den offentlige anklager tager sig af det, kan jeg snart dem."

Der er også blevet fremsat alvorlige beskyldninger mod Sandro Tonali.
Der er også blevet fremsat alvorlige beskyldninger mod Sandro Tonali.Profimedia

Det siges, at der"indtil videre ikke har været nogen kommentar" fra Aston Villa. Nicolo Zaniolo havde "lydt helt "rolig og fattet" i den fælles samtale.

 At han ikke kunne deltage i det italienske landsholds EM-kvalifikationskampe mod Malta (4:0) og England (tirsdag, 20:45) på grund af beskyldningerne, var han ked af, men:"Han er klar til kun at tænke på fodbold igen".

Ifølge medierapporter skulle Zaniolo have spillet ulovligt på fodboldkampe hos en statelig, uautoriseret bookmaker. Det er stadig uklart, om matchfixing kan have fundet sted i denne sammenhæng. Under alle omstændigheder er professionelle atleter strengt forbudt af alle sportsforbund at spille på deres egen sport. I værste fald kan trioen forvente en udelukkelse fra konkurrence i op til tre år og en stor bøde.

Sandro Tonali måtte også forlade Squadra Azzurras træningslejr. Mandag morgen mødte han op hos den offentlige anklager i Torino. Det var dog kun et uformelt møde. Advokaterne for den 23-årige Newcastle United-midtbanespiller kom ikke med nogen officielle udtalelser. Ifølge flere medierapporter har Tonali allerede henvendt sig til en terapeut for at kurere sin spilleafhængighed.