Betting-skandale breder sig i italiensk fodbold: Tonali og Zaniolo afhørt og sendt hjem

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Betting-skandale breder sig i italiensk fodbold: Tonali og Zaniolo afhørt og sendt hjem

Opdateret
Sandro Tonali kan være under beskyldning for at deltage i ulovlig betting.
Sandro Tonali kan være under beskyldning for at deltage i ulovlig betting.AFP
Sandro Tonali og Niccolò Zaniolo blev torsdag eftermiddag afhørt af det italienske politi i forbindelse med den anklage om ulovlig betting, der er blevet fremført mod Juventus' midtbanespiller Nicolo Fagioli.

Begge spillere blev ifølge det italienske nyhedsbureau ANSA. Den skandaleomsuste, tidligere paparazzi og sportsjournalist Fabrizio Corona har tidligere hævdet, at de to spillere var en del af den betting-ring, som Fagioli beskyldes for at være en del af.

Zaniolo, der nu spiller i Aston Villa, er således blevet beskyldt for at spille på kampe, han selv var en del af, da han spillede i AS Roma.  Ligeledes skal den nuværende Newcastle-midtbanemand Sandro Tonali være impliceret i sagen, der må siges at være i den alvorlige ende af skalaen. 

Efter afhøringen af de to spillere er de blevet sendt hjem fra landsholdslejren i Coverciano, da spillerne "ikke skulle være i stand til at leve op til deres forpligtelser de kommende dage," forlyder det fra kilder omkring landsholdet. i forbindelse med afhøringen skal den tidligere landsholdslegende Gianluig Buffon, der er leder for den italienske landsholdsdelegation.

Italien spiller lørdag mod Malta i EM-kvalifikationen.

Opdateret: Hjemsendelsen er bekræftet af det italienske landshold

Det skriver Italiens Fodboldforbund (FIGC) på sin hjemmeside.

Forbundet skriver, at de to spillere bliver undersøgt for at have overtrådt bettingreglerne hos anklagemyndigheden i Torino, og det er årsagen til hjemsendelsen.

"Uanset arten af handlingerne har forbundet besluttet at lade dem vende tilbage til deres respektive klubber. Det er også for at beskytte spillerne," skriver FIGC.