Weekendens højdepunkter: Harry Kane slår rekord i Bayern og fyrværkeri på banen i Ajax

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Weekendens højdepunkter: Harry Kane slår rekord i Bayern og fyrværkeri på banen i Ajax
Opdateret
Harry Kane stortrives i Tyskland
Harry Kane stortrives i Tyskland
Reuters
Fodboldweekenden er varieret og fyldt med interessante øjeblikke. De bedste, de værste, de mest interessante og de mærkeligste vil blive samlet til dig af Flashscore i en ny ugentlig feature. Denne gang vil vi beundre Harry Kane og Newcastles målscorere, men vi vil også se et meget uheldigt Juventus-selvmål, og hvor langt en gigant ved navn Ajax er faldet.

Weekendens mål

Efter tre nederlag (to i Premier League og et i Champions League) kom Manchester United endelig tilbage på sejrskurs. Mod nyoprykkerne fra Burnley vandt de 1-0, på en vidunderligt udført helflugter af kaptajn Bruno Fernandes.

Weekendens katastrofe

Juventus' ubesejrede start på sæsonen sluttede, da de tabte 4-2 til Sassuolo i weekenden. Det, der skilte sig ud, var dog et katastrofalt selvmål. Federico Gatti havde bolden i det femte minut af overtiden, men han kom under pres og spillede en bagudrettet aflevering til målmanden. Men målmand Wojciech Szczesny var helt ude af position, og Gattis aflevering trillede ind i et tomt mål...

Fra de sociale medier

Newcastle var i formidabel form mod Sheffield United og scorede otte mål med otte forskellige målscorere for første gang i Premier Leagues historie. Anfører Kieran Trippier stod for et hattrick af assists fra sin position som højre back. På det sociale netværk X (det tidligere Twitter) udtalte den tidligere angriber Gary Lineker sig humoristisk om den ensidige kamp efter 7-0-scoringen: "Jeg lægger mit hoved på blokken her, men jeg regner med, at Newcastle har vundet."

Weekendens statistik

To mål på 14 minutter var nok for Manchester City, til at slå Nottingham Forest. Denne gang vil vi ikke nævne en ny rekord slået af Erling Haaland. I stedet vil vi tale om Phil Fodens mål. Det var en perfekt opvisning i Pep Guardiola-fodbold med 46 afleveringer, før Foden lagde bolden i nettet!

En lang række afleveringer kulminerede i Fodens mål
Statsperform

Weekendens historie

Da Harry Kane skiftede til Bayern München, spekulerede kritikere på, om den 30-årige virkelig var 760 millioner kronerværd, og om han ville spille på samme niveau uden for England.

Den engelske landsholdsanfører har indtil videre fejet al tvivl af bordet. Han var Man of the Match mod Bochum, hvor han scorede tre mål, og lavede to assists.

Han har scoret syv mål i fem Bundesliga-kampe, hvilket er ny klubrekord. Han har også lavet tre assists, hvilket gør ham til den første Bundesliga-spiller nogensinde, der har været involveret i ti mål i de første fem runder.

Bayern har tydeligvis fundet en mere end værdig erstatning for Robert Lewandowski...

Weekendens foto

Ajax gennemgik en stor udskiftning i truppen i sommer, under den nye sportsdirektør Sven Mislintat. Men det har indtil videre ikke virket efter hensigten, og de forstærkninger, som den nye chef valgte, har ikke overbevist.

Ajax gik ind til De Klassieker, det mest prestigefyldte hollandske derby mod Feyenoord, på 12. pladsen, og det kunne ses på banen. Rotterdam-holdet førte 3-0 i det 37. minut, men vi har stadig ikke fået det endelige resultat på grund af vrede Ajax-fans, som fik kampen afbrudt og derefter udsat på ubestemt tid.

Amsterdams hooligans endte med at rasere deres eget stadion. Vi ville have foretrukket et mere "fodboldagtigt" billede, men det er værd at vise, hvor langt utilfredsheden eskalerede.

Det var også den sidste kamp i embedet for Mislintat, som havde haft noget af en fejde med cheftræner Maurice Steijn, og som blev fyret efter kampen.

Derbyet mellem Ajax og Feyenoord blev afbrudt af fansene.
Profimedia