Den afbrudte kamp mellem Ajax og Feyenoord genoptages på onsdag uden fans

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den afbrudte kamp mellem Ajax og Feyenoord genoptages på onsdag uden fans

Ødelæggelser ved hovedindgangen til Johan Cruijff Arena
Ødelæggelser ved hovedindgangen til Johan Cruijff ArenaReuters
Den afbrudte kamp mellem Ajax Amsterdam og Feyenoord vil blive genoptaget onsdag uden tilskuere, sagde det hollandske fodboldforbund (KNVB) mandag.

Ajax' hjemmekamp i Eredivisie mod mestrene Feyenoord blev afbrudt søndag, da fans kastede nødblus ind på banen, og politiet brugte tåregas til at sprede oprørske fans uden for stadion.

Ajax var bagud 3-0 i anden halvleg, da kampen først blev afbrudt i det 56. minut, inden den blev afbrudt. De resterende minutter vil nu blive spillet bag lukkede døre.

Ajax udtrykte uenighed med KNVB's beslutning med henvisning til planlægningsproblemer og tilføjede, at de overvejede at tage juridiske skridt.

"Turneringen og det hollandske cup-program bliver justeret for fire klubber af KNVB for at spille resten af en suspenderet kamp," sagde klubben i en erklæring.

Politifolk bruger tåregas til at sprede fodboldfans, der laver optøjer
Politifolk bruger tåregas til at sprede fodboldfans, der laver optøjerReuters

"Ikke kun klubberne, men også tilhængerne lider under konsekvenserne af dette."

KNVB forsvarede deres beslutning i deres egen udtalelse.

"Det grundlæggende princip er, at turneringen skal være så fair som muligt, og at en kamp derfor helst skal afgøres på banen. Kampen skal derefter genoptages så hurtigt som muligt."

Eredivisie-kampen mellem Ajax og FC Volendam, som oprindeligt var planlagt til onsdag, bliver udskudt til et senere tidspunkt.

Ajax, som har haft en dårlig start på sæsonen med kun én sejr, ligger på 14. pladsen i ligaen med 18 hold. De sluttede på tredjepladsen i sidste sæson og kvalificerede sig ikke til Champions League for første gang i 13 sæsoner.