Skandaløs storkamp skal spilles færdig i Amsterdam uden fans

Resten af kampen bliver uden tilhængere.
Resten af kampen bliver uden tilhængere.Profimedia
De skandaløse scener uden for banen overskyggede søndag braget mellem Ajax og Feyenoord i den hollandske Æresdivision.

Kampen blev afblæst ved stillingen 3-0 i gæsternes favør på grund af uroligheder, og den blev ikke sat i gang igen.

Det bliver den til gengæld på onsdag klokken 14, skriver ligaen på sin hjemmeside.

De sidste 35 minutter skal således spilles på Johan Cruijff Arena uden fans på lægterne.

Der var spillet 55 minutter af kampen, da opgøret blev afbrudt. Forinden havde Ajax-fans ad to gange kastet romerlys ind på grønsværen, og mange af dem landede tæt på det ene mål.

Det fik dommeren til at fløjte kampen af og beordre spillerne i omklædningsrummet.

En gruppe af rasende Ajax -tilhængere forsøgte at tiltvinge deres vej ind på stadion, efter at kampen blev afbrudt, og politiet brugte tåregas for at få styr på ballademagerne.