West Ham i uafgjort mod Bournemouth efter debutbrøler

James Ward-Prowse fra West Ham United fejrer sin scoring.
James Ward-Prowse fra West Ham United fejrer sin scoring. AFP
På trods af en tidlig fejl fra West Ham Uniteds debutant Kalvin Phillips, reddede The Hammers et point mod Bournemouth og fik uafgjort 1-1 og forlængede dermed deres ubesejrede stime i Premier League til seks kampe (W3, D3).

Phillips' skifte til West Ham har fået masser af spalteplads i de seneste dage, men den udlejede Manchester City-spiller fik den værst tænkelige start på sin Hammers-karriere.

Efter tre minutter gav den engelske landsholdsspillers løse aflevering Dominic Solanke mulighed for at afslutte uhindret, og selvom fløjten i første omgang afbrød Bournemouths fejring, trådte VAR til og tilkendte målet.

Kalvin Phillips og Dominic Solanke kæmper om bolden.
Kalvin Phillips og Dominic Solanke kæmper om bolden.AFP

The Cherries var på toppen i store dele af første halvleg, tvang West Ham til fejl og testede Alphonse Areola ved flere lejligheder, før gæsterne forlod banen til et kor af buh-råb ved pausen.

Dominic Solanke fra AFC Bournemouth (skjult) fejrer sit holds første mål.
Dominic Solanke fra AFC Bournemouth (skjult) fejrer sit holds første mål.AFP

En sløv West Ham-præstation havde desperat brug for noget offensiv vilje efter pausen, og da timen nærmede sig, fik hjemmeholdets fans deres ønske opfyldt.

Et direkte løb fra Mohammed Kudus blev ulovligt stoppet af Lloyd Kelly, hvilket til sidst førte til et straffespark efter et VAR-tjek, som James Ward-Prowse omsatte på behørig vis.

En mere jævnbyrdig halvleg udspillede sig på London Stadium, men gæsterne fastholdt en offensiv trussel og var tæt på, da Ryan Christie udviste fremragende boldkontrol, inden han sendte et forsøg tæt forbi mål.

Statistik for kampen
Statistik for kampenFlashscore

Tilsyneladende var ingen af holdene tilfredse med at nøjes med et point, men efter en langsom start kom West Ham igen og fik en del af æren og forlængede deres ubesejrede stime mod Bournemouth til seks kampe (W3, D3), hvilket efterlader David Moyes' hold syv point fra Aston Villa på femtepladsen lige over dem.

I mellemtiden har Andoni Iraolas hold nu hentet 14 point i deres 11 ligakampe på udebane og scoret 18 gange i processen. Endnu et point bringer Bournemouth op på 12. pladsen i PL-tabellen, otte point fra nedrykningsstregen og med blikket stift rettet mod holdene over dem.

Flashscore Kampens spiller: Dominic Solanke (Bournemouth)