Jensens drilske frispark hjælper Brentford til uafgjort

Jensens drilske frispark hjælper Brentford til uafgjortProfimedia
Brentford har fået en lovende start på sæsonen i Premier League med point i holdets første fire kampe.

Lørdag spillede danskerklubben 2-2 på hjemmebane mod Bournemouth efter en sen udligning.

To minutter inde i overtiden blev bolden sparket op til angriberen Bryan Mbeumo, der tog bolden med sig og med et velplaceret spark sikrede hjemmeholdet det ene point.

Mathias Jensen havde givet Brentford en drømmestart med en fræk scoring i kampens indledning.

Danskeren tog formentlig fusen på de fleste, da han efter seks minutter blev sat til at eksekvere et frispark fra en spids vinkel tæt på Bournemouths baglinje.

Den danske landsholdsspiller skød mod nærmeste målhjørne, hvor Neto i gæsternes mål var uopmærksom. Selv om keeperen fik hånden på bolden, så havde den passeret målstregen.

Brentford - Bournemouth statistik
Brentford - Bournemouth statistikOpta by Stats Perform

Brentford formåede ikke at fastholde 1-0-føringen. Efter en halv time indkasserede hjemmeholdet en scoring, da Bournemouths Dominic Solanke udlignede til 1-1.

Brentford-kaptajnen Christian Nørgaard havde chancen for at genetablere værternes føring ti minutter efter pausen, men danskeren headede et godt stykke over mål i forbindelse med et hjørnespark.

Kort efter var Bournemouth-danskeren, Philip Billing, tæt på med et nærgående skud fra kanten af feltet.

Brentford pressede hårdt på for føringsmålet og skabte et stort antal chancer. Nørgaard var atter tæt på med et hovedstød, og det brændte efterhånden alvorligt på i Bournemouths bageste geledder.

Gæsterne tog alligevel føringen på en svag tilbagelægning fra Brentfords Rico Henry, der gav Bournemouth en åben målchance, som indskiftede David Brooks udnyttede.

I overtiden sørgede Bryan Mbeumo for lettelse hos Brentford-træner Thomas Frank og hans mandskab. London-holdet har med det uafgjorte resultat seks point efter fire spillerunder.

Burnely - Tottenham Statistik
Burnely - Tottenham StatistikOpta by Stats Perform

Premier League toppes af Manchester City, der tog den fjerde sejr i træk, da Fulham blev besejret med 5-1. Erling Haaland scorede tre gange for de regerende mestre, der har maksimumpoint efter fire spillerunder.

Tottenham følger efter med ti point efter en udesejr på 5-2 over Burnley. Her scorede Son Heung-min tre af målene for gæsterne.

Pierre-Emile Højbjerg startede på bænken for Tottenham, men kom på banen midtvejs i anden halvleg. Det samme gjorde Jacob Bruun Larsen for Burnley, der er placeret på sidstepladsen med nul point.

Chelsea tabte på eget græs med 0-1 til Nottingham Forest. Chelsea har fået en skidt sæsonstart og har blot fire point.