Fodbold Tracker: Sort sky over Vejle, Lautaro Martinez netter igen

Kai Havertz har fået en middelmådig start på sæsonen, men har Mikel Artetas fulde opbakning.AFP
Vi er klar med den ugentlige fodboldtracker, der gennem weekenden vil give dig opdateringer på stort og småt i fodboldverdenen. Få nyheder om både de hjemlige ligaer samt de største, internationale af slagsen hos Flashscore!

Mandag

Kl. 22.45 - Inter fik sin anden sejr i sæsonen ude på Cagliari på Sardinien.

Kl. 21.40 - Lautaro Martinez har scoret sit tredje mål i to kampe i Inter's udekamp mod Cagliari. Inter fører 2-0 ved halvleg.

Kl. 21.03 - Et brændt straffespark i tillægstiden kostede Vejle det sjette nederlag i træk mod et Brøndby-mandskab, der kunne prise selv heldige med at slippe fra Nørreskoven med tre points.

Kl. 19.44 - Real Madrids angriber Vinicius Junior (23) forventes at være på sidelinjen i flere uger, efter at LaLiga-klubben har meddelt, at han havde pådraget sig en lårmuskelskade under fredagens kamp mod Celta Vigo. Læs mere her:

Kl. 18.15 - Sådan stiller vejlenserne op på et udsolgt Vejle Stadion:

Kl. 17.58 - Sådan stiller gæsterne fra Brøndby IF op i Vejle:

Kl. 17:15 - Mikel Arteta giver Kai Havertz sin fulde opbakning, selvom tyskeren, der har kostet Arsenal over en halv milliard, endnu ikke har fået præsteret på et niveau, der retfærdiggør det store prisskilt.

"Ja, jeg tror overbevise tilhængerne," sagde Arteta. "Jeg synes, at han allerede har gjort rigtig gode ting. Det var svært for ham i visse øjeblikke af kampen (mod Fulham, red), han kom i gode områder igen, men bolden kom ikke frem til ham. Han har haft mange chancer, så han burde allerede have scoret mange mål i denne sæson, og det er det, der mangler."

Havertz har endnu ikke scoret for Arsenal i en betydende kamp, men han har til gengæld anskaffet sig to advarsler.

Tyskeren blev pillet af banen efter knap en time i kampen mod Fulham, der endte 2-2.

Kl. 15:35 - Lamine Yamal stod for en fremragende assist i Barcelonas sejr over Villareal søndag, og nu vil den spanske landstræner Luis de la Fuente have det bare 16-årige stjernefrø indenfor i landsholdstruppen, skriver flere, spanske medier mandag.

Kl. 15:07 - Lyngby har stadigvæk Gylfi Sigurdsson med til træning, efter at have indgået en mundtlig aftale med den tidligere Premier League-spiller. Cheftræner Freyr Alexandersson håber snart at kunne tilknytte sin landsmand på en gældende kontrakt.

Kl. 12.46 - Yussuf Poulsen er den spiller, der har flest kampe for RB Leipzig, men det har været småt med spilletid på det seneste. Det har fået Dortmund til at henvende sig, da de mangler bredde i angrebet. Det skriver Transfermarkt.de. Poulsen har kontraktudløb til sommer, men Leipzig har alligevel afvist tilnærmelserne fra Ruhr-klubben.

Kl 10:58 - Brøndby har flere debutanter med til mandagens kamp mod Vejle. Yuito Suzuki, Patrick Pentz, Emmanuel Yeboah og Mateusz Kowalczyk er alle med i truppen og derudover er Rasmus Lauritsen også med igen efter en skade.

Kl. 10:35 - FCM henter ny forstærkning fra Sydkorea. Den historie kan du læse mere om her.

Kl. 9:31 - Vejle åbner dørene i Nørreskoven og byder Brøndby indenfor. Hjemmeholdet jagter point, mens Vallys skal se om han kan udbygge sin imponerende stime.

Vallys i Superligaen i denne sæson
Vallys i Superligaen i denne sæsonFlashscore

Kl. 9:25 - Cagliari tager imod Inter i mandagens kamp i Serie A. Milaneserne plejer at have godt styr på nyoprykkerne fra Sardinien.

Seneste møder
Seneste møderFlashscore

Kl. 9:01 - Isaksen og Lazio tabte igen i Serie A, mens Napoli sejrede sikkert. Få overblik over søndagens Serie A kampe her.

Søndag

Kl. 22.27 - Fiorentina med Oliver Christensen på mål, førte 2-0 ved halvleg mod Lecce, men i 2. halvleg måtte den tidligere målmand fra Hertha Berlin se sig passeret to gange.

Kl. 21:32 - Partizan fik lidt tiltrængt selvtillid inden returmødet i Conference League-kvalifikationen mod FC Nordsjælland. Serberne vandt søndag aften med 3-1 over Javor, i en kamp hvor VAR annullerede en Partizan scoring.

Kampens målscorere
Kampens målscorereFlashscore

Kl. 20:57 - Det kører ikke for Juventus for tiden udenfor kridtstregerne, hvor karantænerne sidder løst på direktionsgangene. I dag satte holdet fra Torino points til, da de blot spillede 1-1 med Bologna. Dusan Vlahovic udlignede gæsternes føring med 10 minutter tilbage af kampen. Tidligere i kampen havde serberen også fået et mål annulleret af VAR.

Stats fra kampen
Stats fra kampenOpta by Stats Perform

Kl. 20:34 - Anderlecht fortsætter den flotte sæsonstart. I dag gik det ud over Charleroi og Brian Riemer og co. har nu vundet 4 ud af 5 kampe, og ligger i toppen af den bedste belgiske række. Kasper Dolberg spillede hele kampen, mens Thomas Delaney fik de sidste 25 minutter.

Kl. 20:01 - Partizan varmer op til torsdagens returmøde med FC Nordsjællend, med en hjemmekamp mod Javor. Midtvejs i første halvleg, er Partizan kommet foran med 1-0. Trods en udvisning formår Sparta Prag at besejre Karvina med 3-1.

Kl. 19.57 - FC Nordsjælland fortsatte deres fantastisk uge med en sejr på 3-0 over FC Midtjylland i den danske Superliga efter at de i midtugen havde vundet 5-0 over Partizan Beograd i kvalifikationen til Conference League. Samtidig har Thomas Thomasberg et problem med FCMs defensiv, som nu har set seks mål gå ind i denne uge mod Legia Warszawa og FC Nordsjælland.

Kl. 19.44 - Barcelona var både foran og bagud mod Villarreal, som havde danske Fillip Jørgensen mellem stængerne, men endte med at tage alle tre points gennem en sejr på 4-3.

Kl. 19.40 - Harry Kane fik en fantastisk Bundesliga-debut hjemme på Allianz Arena med to mål i en sejr på 3-1 over Augsburg.

Kl. 19:27 - Darwin Nunez bliver helten for Liverpool med sine to mål. Liverpool vinder 2-1 over Newcastle trods en tidlig udvisning af anfører Virgil Van Dijk.

Stats på kampen
Stats på kampenOpta by Stats Perform

Kl. 19:23 - Dobbelt op på Darwin Nunez. Liverpool vender kampen mod alle odds og fører nu 2-1 i tillægstiden.

Kl. 19:10 - Vi nærmer os en lille afgørelse i Farum. Marcus Ingvartsen med sin anden scoring, bringer FCN på 2-0.

Kl. 19:01 - Bayern har bragt sig på 2-0, blandt andet via to mål fra Harry Kane. Juventus er bagud 1-0 hjemme mod Bologna. Fiorentina er kommet på 2-0 mod Lecce, mens Barcelona har vendt opgøret på hovedet igen, og fører nu 4-3 med 20 minutter tilbage

Kl. 18:50 - Sparta Prag med de mange danskere, har to af dem på banen i hjemmekampen mod Karvina. Asger Sørensen og Peter Vindahl fører med 2-0 ved pausen.

Stats fra kampenFlashscore

Kl. 18:46 - Oliver Christensen starter inde for Fiorentina, der netop har bragt sig foran 1-0 mod Lecce, på mål af Nicolas Gonzalez.

Kl. 18:44 - Villarreal er ved at gøre det onde ved Barcelona. Hjemmeholdet har bragt sig i spidsen med 3-2 ved Alex Baena

Kl. 18:35 - Anderlecht har Kasper Dolberg med fra start, mens Thomas Delaney starter på bænken. Anders Dreyer sidder overmed karantæne mod Chaleroi, der har danske Jonas Bager med fra start som højre stopper.

Kl. 18:18 - Bayern er i fuld kontrol og fører 2-0 ved pausen over Augsburg.

Kl. 18:10 - Den gule ubåd fra Villarreal har vendt 0-2 til 2-2, blandt andet på en scoring af Alexander Sørloth. Der mangler 5 minutter af 1. halvleg.

Kl. 18:07 - Marcus Ingvartsen fortsætter den god stime og bringer FCN foran med 1-0 mod FCM.

Ingvartsen jubler efter sin scoring
Ingvartsen jubler efter sin scoringClaus Bech/Ritzau Scanpix

Kl. 17:59 - Liverpool reduceret til 10 mand efter en udvisning til Virgil Van Dijk

Kl. 17:57 - Newcastles Anthony Gordon bringer hjemmeholdet i spidsen efter en gigantisk brøler af Trent Alexander-Arnold.

Kl. 17:56 - Kampen er lukket i Hvidovre. Bashkim Kadrii øger til 4-1 og Franco Tongya lukker og slukker til 5-1, som også bliver kampens resultat.

Kl. 17:45 - 2-0 til Barcelona. Denne gang ved Frenkie de Jong

Kl. 17:43 - 19-årige Gavi har bragt Barcelona på 1-0 ude over Villarreal. Hjemmeholdet har Filip Jørgensen på mål, mens Barcelona har Andreas Christensen med i bagerste kæde.

Kl. 17:42 - Mads Valentin Pedersen starter inde for Augsburg mod Bayern München. Stillingen er 0-0 efter et lille kvarter.

Kl. 17:32 - Trods en mand mindre i mere en en halv time, fik Frankfurt udlignet til 1-1 i dommerens tillægstid mod Mainz. Jesper Lindstrøm kom ikke på banen for Frankfurt.