Guardiola ser muligheder frem for begrænsninger efter City-sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Guardiola ser muligheder frem for begrænsninger efter City-sejr
Rodri får rødt kort  af dommer Anthony Taylor
Rodri får rødt kort af dommer Anthony Taylor
AFP
Manchester City viste stor karakter og slog Nottingham Forest 2-0 i Premier League lørdag, selvom de måtte spille halvdelen af kampen med 10 mand, siger manager Pep Guardiola.

City førte 2-0 og var på sikker sejrskurs takket være mål fra Phil Foden og Erling Haaland i første halvleg, men Rodris røde kort i det første minut af anden halvleg vendte op og ned på rollerne, og hjemmeholdet måtte derefter kæmpe hårdt for sejren.

"Vi spillede en exceptionel kamp i første halvleg, og jeg vil også kalde det en exceptionel indsats i anden halvleg i kraft af vores arbejdsevne og vores disciplin,"  sagde Guardiola.

"Vi spillede, vil jeg mene, 51-52 minutter 10 mod 11, så det var ikke let, men vi var fantastiske. Jeg synes, at den måde, vi spillede på i første halvleg, var suveræne mod et stærkt hold med voldsom fysik og fart oppe i front," tilføjede han.

Manchester City - Nottingham Forest spillerbedømmelser
Flashscore

Sejren var Citys sjette ud af seks kampe i ligaen indtil videre, og selvom få havde forventet, at Forest ville få noget ud af kampen på forhånd, var manager Steve Cooper skuffet over, at de ikke havde gjort det, da Rodri blev udvist.

"Det kan gå begge veje, når man er bagud 2-0. For at være fair over for drengene, så holdt de virkelig fast i opgaven, og tingene ændrede sig naturligvis med det røde kort," sagde Cooper.

"Så blev vi det hold, der pressede.Jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde vist lidt mere kvalitet på den sidste tredjedel, dog"

City topper fortsat tabellen som det eneste hold, der ikke har tabt point i denne sæson, mens Forest ligger nummer 10 med syv point for seks kampe.

Se den fulde rapport fra Etihad Stadium med Flashscore.