Fodboldweekenden LIVE: Engelsk storkamp endte som tomt påskeæg

Hvem af de to perlevenner kommer bedst ud fra storkampen på Etihad?
Hvem af de to perlevenner kommer bedst ud fra storkampen på Etihad?Profimedia
Klubfodbolden er tilbage! Efter hvad der føltes som en evighed, er landskampspausen slut, og spillet genoptages i hele Europa, som vi går ind i den sidste del af en allerede særdeles spændende sæson.

Søndag den 31. marts

Kl. 23:00 - I det, der så ud til at blive en svær anden halvleg, slog PSG Marseille trods en udvisning i første halvleg og vandt 2-0. En god dag for Luis Enriques hold, som forbereder sig på en stor Champions League-kvartfinale mod Barcelona.

Kl. 22:35  - Efter et mål mod Spanien for Brasilien i landskampspausen, har Rodrygo med en scoring i hver halvleg bragt Real Madrid foran 2-0 mod Athletic Bilbao. Jude Bellingham lagde op til nummer to.

Kl. 21.35 - Der er klassikeropgør i Ligue 1, hvor Marseille har besøg af deres forhadte rivaler fra hovedstaden, PSG på Stade Vélodrome. Man kan som sædvanligt nærmest mærke aggressionen fra tribunerne gennem skærmen.

Det er dog PSG, der har haft mest ild i kedlen i en første halvleg uden mål, men til gengæld med fem kort til PSG som følge, heraf et rødt af slagsen til Lucas Beraldo.

Kl. 20.47 - I Spanien tager ligaens suveræne førerhold, Real Madrid, imod Athletic Bilbao kl. 21.00 , velvidende at en sejr vil bringe dem otte point foran Barcelona.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 19.55 - På papiret var det en topkamp, men 0-0-opgøret mellem Manchester City og Arsenal endte som lidt af et antiklimaks, grundlagt af Mikel Artetas snu Arsenal-defensiv.

Læs mere om det her

Kl. 18.45 - Mads Bidstrup scorede for nylig sit første seniormål for RB Salzburg, og nu har den unge mand såmænd gjort det igen!

Kl. 18.20 - Ikke meget at melde fra et lidt undervældende topopgør på Etihad. City har vanen tro haft et stort overtag i boldbesiddelse, men kun en decideret chance.

Den var til gengæld stor, da Nathan Aké i fri position headede lige på David Raya. Oven i købet måtte Aké kort efter lade sig skifte ud med en skade.

Kl. 18.05 - Hvidovre var ved at bide sig tilbage i kampen, men først en annulleret scoring af Simon Makienok og siden et rødt kort til Nico Mantl fra Viborg, som blev trukket tilbage, ødelagde den mulighed. Samtidigt g fik de deres største stjerne Liram Qamili skadet i sidstnævnte situation. Han måtte bæres fra banen.

Qamili bæres ud i Viborg
Qamili bæres ud i ViborgHenning Bagger/Ritzau Scanpix

Kl. 17.35 - Hvidovre synker sporløst i domkirkebyen, hvor de har inkasseret yderligere to scoringer, som vi rammer det sidste kvarter af kampen. Daniel Anyembe og endnu en gang Isak Jensen er målscorerne.

Kl. 17.05 - Det er gået Arsenals vej de sidste to gange, de to hold er rendt ind i hinanden, og Mikel Arteta har dermed fået vendt tendensen for The Gunners mod City.

H2H
H2HFlashscore

I Liverpool er kampen slut efter et herligt skydetelt af en fodboldkamp, hvor Brighton med højere effektivitet især i anden halvleg sagtens kunne have fået et point med fra Anfield, men hvor Liverpool ditto også kunne have scoret væsentligt flere mål end de to.

Statistik
StatistikOpta by Stats Perform

Kl. 17.00 - Ved pausen er Viborg foran mod Hvidovre på en scoring midt i halvlegen af Isak Jensen. Han scorede også mod gæsterne, da de mødtes mod slutningen af grundspillet. Dette var et af de mere specielle, da Hvidovres keeper Adrian Kappenberger sendte bolden lige hen til Jensen, der nemt kunne sætte bolden i et tomt mål fra over tyve meter.

Kl. 16.45 - Vi er klar med startopstillingen fra dagens hovedret, der unægteligt må siges at være Manchester City - Arsenal.  Man kan som seer glæde sig over, at både Kevin de Bruyne samt Bukayo Saka er blevet klar til kampen - det er garant for underholdning.

Kl. 16.30 - Et selvmål af Oscar Fraulo har desværre været medvirkende til at ændre en 2-1 føring til Utrecht til at de med kort tid igen er bagud med 2-4 mod Feyenoord. Oveni er danskeren blevet udskiftet med landsmanden Silas Andersen.

Samtidig er Liverpool kommet på sejrskurs mod Brighton, og hvem ellers....

Kl. 16.15 - Trods et reduceringsmål til 2-6 til sidst, så må man i Lyngby indse, at David Nielsens effekt for klubben indtil videre har været begrænset, trods sejren i sidste runde mod Viborg. Tværtimod sås cheftræneren efter kampen i noget, der ligner diskussion med nogle af Lyngby-tilhængerne, der da næppe heller har væltet ros ned over deres spillere undervejs.

Kl. 16.00 - Kevin de Bruyne har været en træls modstander for Arsenal, som han har scoret otte gange mod i de 20 kampe, han har spillet mod dem. Således også to gange i sidste sæson, da de to hold ligeledes mødtes på Etihad. Derudover har han stået for fem assists.

KdBs seneste sæsoner
KdBs seneste sæsonerOpta by Stats Perform

Kl. 15.52 - Om lidt går tæppet op for dagens anden Superligakamp, hvor Viborg møder Hvidovre. Store Simon Makienok er tilbage for gæsterne, der nok kan få brug for ham både i offensiven og på defensive dødbolde.

Opstillingen
OpstillingenFlashscore

Kl. 15.30 - Det går helt galt for Lyngby, der bliver totalt skilt ad i Randers. Det står nu 6-1 til værterne, og der mangler altså stadig en halv time af kampen. Fuseini har leveret varen med et hattrick.

Samtidig er Liverpool måske på vej til at smide nogle uhyre vigtige point. Efter en halv time står der dog nu 1-1, da Luis Diaz har udlignet gæsternes føring. Brighton kom foran på et mål af den tidligere Manchester United-spiller Danny Welbeck.

Welbeck fejrer scoringen
Welbeck fejrer scoringenAFP

Kl. 15.00 - Den i Ajax så udskældte Anton Gaeei kom på banen og stod for assisten til Ajax sidste mål i deres sejr på 3-1 over Zwolle.

I mellemtiden har Miro Muheim bragt Bundeligahungrende HSV foran på en hammer fra distancen mod Greuter Fürth.

Stillingen
StillingenFlashscore

Kl. 14.40 - Både Niklas Vesterlund Jensen, Viktor Jensen og Oscar Fraulo er på banen for Utrecht, der overraskende er foran med 1-0 på udebane mod andenplacerede Feyenoord på de Kuip. Målet faldt efter blot to minutters spil.

Samtidig er det såmænd blevet 3-0 i Randers på en scoring af Lasso Coulibaly, der nemt kunne trille bolden over stregen.

Kl. 14.25 - Og nu er det gået fra ondt til værre for David Nielsen og hans hold. Oliver Olsen bringer med et tørt hug Randers på 2-0, og kort efter må Marcel Rømer udgå med en skade. Det er Olsens første mål for Randers.

Kl. 14.22 - Lejesvenden fra Sturm Graz, 21-årige Mohammed Fuseini har med sit andet mål for Randers bragt værterne foran mod Lyngby. En lettere pudsig scoring med låret, og ikke hånden, som VAR dog skulle tjekke før scoringen blev godkendt.

Kl. 14.14 - Også på Anfield er der holdnyt klar. Liverpool er fortsat uden en længere række spillere, så det er unge spillere som Jarell Quansah og Conor Bradley, der præger defensiven. Offensiven er dog ladet med særdeles skarp ammunition.

Kl. 13.45 - Holdopstillingerne er klar fra Randers. Her kan bemærkes, at gæsternes træner, David Nielsen, har den unge juvel Tochi Chukwuani tilbage til sin disposition.

Opstillinger
OpstillingerFlashscore

Kl. 13.30: Velkommen til en spændende palmesøndag, hvor vi lægger fra land med en kamp fra nedrykningsslutspillet i den danske Superliga. Her møder Randers på hjemmebane Lyngby, mens Viborg lidt senere får fornøjelsen af et besøg fra Hvidovre, der kæmper desperat for at fjerne sig fra sidstepladsen.

Stillingen i bunden
Stillingen i bundenFlashscore

Senere venter et ekstremt vigtigt topopgør i Premier League, når Manchester City og Arsenal støder sammen på Etihad i en kamp, der kan få afgørende betydning for det engelske mesterskab.

Lørdag den 30. marts

Kl. 23:06 - En sindsoprivende affære i Brentford er endt 1-1 efter en scoring af begge hold i de døende minutter.

Især Brentford vil være noget trætte af det resultat trods den sene udligning af norske Kristoffer Ajer. De havde klar overvægt af chancer.

KampstatistikStatsperform

Kl. 22:48  - AC Milan er kommet et skridt nærmere andenpladsen i Serie A, da et smukt solomål fra Rafael Leao hjalp dem til en 2-1-sejr over Fiorentina.

Kl. 21:45 - I en kamp, som Brentford har haft de bedste chancer i, har både Zanka samt Ivan Toney ramt træværket bag Victor Onana i Manchester Uniteds mål. Det står dog stadig 0-0 ved pausen.

Rasmus Højlund har derimod været ganske anonym.

Kl. 21:00 - Barcelona, uden en skadet Andreas Christensen, håber at holde liv i deres spinkle LaLiga-titelhåb mod Las Palmas. Siden Xavi annoncerede, at han ville forlade Barcelona i sommer, har Barcelona spillet strålende, og deres form er blevet meget bedre. Måske skulle han have annonceret sin afgang tidligere?

Kl. 20:40 - Bayern taber hjemme med 0-2 til Dortmund, der tager deres første sejr på Allianz Arena i 10 år, og deres første sejr i Der Klassiker siden 2019.

H2H

Samtidig er vi klar med opstillingen fra Brentford - Manchester United.

Rasmus Højlund begynder på toppen for United, mens Mathias Zanka, Mads Roerslev og Mathias Jensen er inde for Brentford i et danskeropgør af de større.

Kl. 19:58 - Harry Kane har formået at formøble to gigantiske hovedstødschancer for Bayern, der stadig er bagude på hjemmebane mod Dortmund. Han hjælper ikke på sin egen mission om at vinde sit første trofæ.

Samtidig har Juventus lidt et overraskende nederlag på 1-0 mod Lazio i Rom. Gustav Isaksen fik den sidste halve times tid på banen.

Kl. 19:15 - Bayer Leverkusen har måske holdt deres ubesejrede stime i ligaen kørende, men PSV har ikke formået at gøre det samme i Holland, hvor de tabte 3-1 til NEC Nijmegen efter ellers at have undgået nederlag i deres første 26 kampe.

Kl. 18:46: Gustav Isaksen, der for nylig fik sin debut for det danske landshold, er bænket i Lazios kamp mod storholdet Juventus.

Ved pausen er det fortsat målløst.

Det er det ikke i München!

Her har Karim Adeyemi bragt Dortmund foran efter bare 10 minutter.

Kl. 18:00 - Vi er klar med de startende 22 spillere fra storkampen på Allianz Arena. Kan Bayern München bevare den meget spinkle chance for at hente Leverkusen?

Kl. 17:30 - Det var såmænd tæt på, men med to sene mål holder Leverkusen kursen støt mod det tyske mesterskab.

De slog med de scoringer Hoffenheim,  og er således fortsat ubesejrede i Bundesligaen. De har spillet 39 kampe i træk uden nederlag nu.

Xabi Alonsos tropper virker uovervindelige.

Kl. 17:17 - En slags dagens detalje er vel dette 1-2 spil fra kampen i den skotske Premier League mellem Rangers og Hibernian.

Kl. 16:50 - Alligevel en chance for at 'Neverkusen' fortsætter? Bundesligaens ubesejrede førerhold fra Leverkusen er højest uforudset bagude på hjemmebane mod Hoffenheim.

Kl. 16:10 - I Kvindeligaen drog Brøndbys kvinder fordel af HB Køges pointtab fredag mod Kolding. I topkampen mod Nordsjælland lignede det en pointdeling, da Anna Walter udlignede for nordsjællænderne kort før tid. Gæsterne fra Brøndby ville det anderledes, og med en scoring i sidste minut fra Dajan Hashemi, kunne vestegnsklubben gå fire point fri i toppen i Kvindeligaen.

Kl. 15:59 - Lasse Schøne starter inde for Nijmegen, og bærer anførerbindet for klubben, når de kl. 16:30 hjemme tager imod PSV i den hollandske Eredivisie.

Nijmegen er i spil til europæiske pladser til næste sæson, mens PSV vanen tro jagter det hollandske mesterskab, hvor de i skrivende stund har 10 point ned til Feyenoord.

KI. 15:39 - I en medrivende fodboldkamp på St. James Park vender Newcastle 1-3 til en sejr på 4-3 over West Ham. Kudus scorede og lagde op for gæsterne, der måtte strække våben efter Newcastle scorede tre gange på 13 minutter mod slutningen af kampen. I tillægstiden fik Anthony Gordon sit andet gule kort for at trække tiden, men holdet fra det nordøstlige England holdt hjem. Læs alt om kampen her.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenOpta by Stats Perform

Kl. 15:24 - Allsvenskan har premiere idag, og mestrene fra Malmö FF er på besøg hos IFK Norrköping, der har ANdreas Alm ved roret. Den tidligere OB-chef har Vito Hammershøy-Mistrati med fra start, mens Marcus Baggesen starter ude.

Malmö har nyankomne Jens Stryger Larsen med fra start, ligesom Søren Rieks også er det. Sebastian Jørgensen starter ude for skåningene, der fører 1-0 efter 22 minutter.