Erik ten Hag: "Jeg kan ikke spille på samme måde i United som i Ajax"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag: "Jeg kan ikke spille på samme måde i United som i Ajax"

Erik ten Hag: "Jeg kan ikke kopiere Ajax i United"
Erik ten Hag: "Jeg kan ikke kopiere Ajax i United"Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Erik ten Hag hævder, at det er umuligt at få Manchester United til at spille som hans tidligere succesfulde Ajax-hold efter at have reflekteret over De Røde Djævles bitre 3-0-nederlag mod rivalerne Manchester City.

"Vi vil aldrig spille den fodbold, vi spillede i Ajax her," sagde han til ViaPlay efter nederlaget. 'Jeg har nu andre spillere, det er ikke derfor, jeg kom her."

"Det spillermateriale, du har, bestemmer, hvordan du vil spille. Det er derfor, vi spiller her på en anden måde, end jeg gjorde i Ajax. Sådan skal det være, for jeg kan ikke spille på samme måde her."

"Det er slet ikke i Manchester Uniteds DNA. Fodbolden i Ajax er meget typisk Ajax, her vil vi spille meget mere direkte. Det har vi også spillerne til, især helt fremme."

På trods af, at United gik til pausen bagud med 1-0, viste United lovende takter i 1.halvleg, hvor de blandt andet takket være en stor arbejdsindsats af Rasmus Højlund skabte en række gyldne chancer mod de regerende Premier League-mestre.

Men de Røde Djævle faldt fra hinanden efter pausen og og kunne specielt ikke håndtere Citys dominans på midtbanen. Ten Hags udskiftninger fik også betydelig kritik efter nederlaget.

Udskiftningen af Sofyan Amrabat efterlod hjemmeholdet meget sårbar på den defensive midtbane, og Antony, der tilbragte en stor del af kampen meget frustreret på udskiftningsbænken, var heldig ikke at få marchordre efter at have sparket ud efter City-fløjspilleren Jeremy Doku.