Chelsea-manager Mauricio Pochettino håber, at dramatisk sejr over United er et vendepunkt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Chelsea-manager Mauricio Pochettino håber, at dramatisk sejr over United er et vendepunkt
Mauricio Pochettino har haft en svær første sæson i Chelsea.
Mauricio Pochettino har haft en svær første sæson i Chelsea.Reuters
Chelseas træner Mauricio Pochettino (52) sagde, at han håbede, at det store drama i torsdagens 4-3 comeback-sejr over Manchester United vil vise sig at være et vendepunkt i The Blues' ustabile sæson og det til tider anstrengte forhold mellem ham og fansene.

Pochettino løb på banen ved slutfløjtet, efter at hattrick-helten Cole Palmer havde scoret det seneste sejrsmål nogensinde i en Premier League-kamp efter 11 minutters tillægstid, efter at have udlignet kort tid forinden på straffesparkspletten.

"Det er vigtigt at slutte af på den måde, vi sluttede af på, for jeg tror, at det skaber en forbindelse mellem fans og spillere," sagde den argentinske træner til journalisterne efter kampen.

"Det er en rigtig god ting, der skete i dag, og jeg tror, det bliver et vendepunkt for os, at vi skaber tillid hos fansene og på holdet," sagde han.

For et par uger siden blev Pochettino udsat for grove tilråb fra nogle fans under et dødvande i Brentford, og i lørdags lød buh-råbene igen efter 2-2 hjemme mod Burnley, der var en mand i undertal.

Men da Pochettino efter torsdagens dramatiske sejr blev spurgt om nogle fans klager over, at han ikke viser nok følelser til at komme i kontakt med dem, sagde han, at han var fokuseret på at gøre sit arbejde på sidelinjen.

"Jeg er cheftræner. Hvis nogen vil have en klovn, kan de gå ud og finde en klovn," tilføjede han.

Pochettino hyldede den ustyrlige Palmer, som nu har scoret 16 ligamål, kun to færre end hans tidligere holdkammerat i Manchester City og topscorer Erling Haaland.

"En af de grundlæggende færdigheder er hans mentalitet, hans evne til at håndtere presset," sagde Pochettino om Palmer. "Jeg synes, det er fantastisk, hvordan han kan håndtere presset."