Arsenal-legende dømmer Arteta og co. ude af det engelske titelræs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Arsenal-legende dømmer Arteta og co. ude af det engelske titelræs
Opdateret
Paul Merson i aktion for Portsmouth under sin aktive karriere.
Paul Merson i aktion for Portsmouth under sin aktive karriere.Profimedia
Den tidligere offensivspiller for Arsenal, Paul Merson, tror ikke længere på, at hans tidligere klub kan komme tilbage og fratvinge Manchester City et nyt mesterskab, fortæller han mandag.

Arsenal kom ned på jorden, da de søndag tabte med 2-0 på hjemmebane til Aston Villa, og da Manchester City samtidig vandt med hele 5-1 over Luton, har City nu titlen i egne hænder. Hvis de vinder deres sidste, seks kampe, hvilket bestemt ikke er utænkeligt, er mesterskabet deres for fjerde gang i træk, en uset præstation i Premier League.

Og den tidligere Arsenal-profil, Paul Merson, der tidligere har været en afgørende spiller for klubben, da den vandt store trofæer i 1980erne og 90erne, og som nu er ekspert for Sky Sports, har ikke bare manglende tillid til, at Arsenal kan komme tilbage på sporet, han regner faktisk Mikel Artetas trofæ-tog for at være helt og aldeles afsporet for denne sæson.

"For mig at se er det overstået, 100 procent. Det er vendt helt på hovedet nu. City lagde pres på dem ved at vinde deres kamp først, og de kunne ikke håndtere det pres," fortæller Merson til Sky Sports. 

For da Liverpool også led et choknederlag med 0-1 hjemme på Anfield til Crystal Palace, så mener Merson, at begge de to nærmeste kandidater til at snyde City ikke længere kan vride guldet ud af næverne på Pep Guardiolas himmelblå megastjerner.

"Men det skal bestemt ikke tage noget af æren fra Crystal Palace og Aston Villa, de spillede storslået," fortæller Merson, der spillede 327 kampe med 85 mål til følge for "Gunners" mellem 1985 og 1997.