Neestrup glædes over pokalsejr: "Vi giver stort set intet væk"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neestrup glædes over pokalsejr: "Vi giver stort set intet væk"

Jacob Neestrup tog tirsdag sin første sejr over FC Midtjylland som træner for FC København.
Jacob Neestrup tog tirsdag sin første sejr over FC Midtjylland som træner for FC København.Lars Møller/Ritzau Scanpix
FCK-træner Jacob Neestrup er tilfreds med 1-0-sejren tirsdag aften på hjemmebane over FCM i pokalturneringen.

Det siger han til FCK's hjemmeside.

"Vi giver stort set intet væk, men skaber selv de to-tre chancer, der skal til, og jeg havde sagt til spillerne, at hvis vi er solide defensivt, så er et mål nok til at vinde," lyder det.

Roony Bardghji afgjorde kampen med sin scoring til 1-0 efter 77 minutter. Svenskeren var kommet på banen efter godt en times spil.

Med sejren fik FCK revanche, efter FCM for blot en måned siden slog FCK 2-0 i Parken, da de to hold stod over for hinanden i Superligaen.

Det ærgrer FCM's Mads Bech Sørensen, der siger, at midtjyderne havde planer om at nå finalen i årets turnering.

"Jeg er hamrende ærgerlig over vores exit. Vi gik efter at vinde og havde et mål om at gå hele vejen, så det er tungt at stå her efter kampen," siger han til FCM's hjemmeside.

Fokus skal nu ifølge forsvarsspilleren rettes mod Superligaen, hvor FCM har hentet 13 ud af 15 mulige point i den seneste periode.

"Vi skal vinde kampe. Vi skal vinde søndag i Hvidovre, og så skal vi fortsætte vores gode stime i resten af efteråret, så vi kommer helt op i toppen af Superligaen," siger han.

Tirsdagens kamp bød for FCK på retur til Andreas Cornelius, der var tilbage i startopstillingen efter en skadesperiode, hvilket var til stor glæde for Neestrup.

"Vi fik også set den Corner, vi kender i dag, og som giver os mere variation i vores spil, så vi for eksempel kan spille langt hen over deres pres. Han er bare så stærk mellem felterne, og han er en stor mundfuld for deres stopper, så en meget flot kamp af ham i dag," lyder det.