Mexicansk målmand får 11 kampes karantæne efter laserpointer-chikane

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Mexicansk målmand får 11 kampes karantæne efter laserpointer-chikane
Nahuel Guzman gav en undskyldning efter hændelsen.
Nahuel Guzman gav en undskyldning efter hændelsen.Reuters
Tigres UANL-målmand Nahuel Guzman (38) har fået 11 kampes karantæne af det mexicanske fodboldforbund (FMF), efter at han rettede en laserpointer mod Monterrey-stopperen Esteban Andrada (33) under en LIGA MX-kamp i søndags.

På videoer af episoden, som blev lagt ud på de sociale medier, kunne man se Guzman, som var skadet og sad på tribunen, rette laserpointeren mod Monterreys spillere, herunder Andrada, i kampen, som endte 3-3.

Guzman udsendte senere en undskyldning.

FMF sagde i en erklæring fra sin disciplinærkommission torsdag, at sanktionerne skulle "markere et før og efter" i mexicansk fodbold.

"Denne kommission har besluttet at sanktionere Nahuel Ignacio Guzman Palomeque fra Club Tigres med en karantæne på 11 kampe, en økonomisk bøde og timers socialt arbejde," tilføjede det styrende organ.

I en erklæring på deres hjemmeside accepterede Tigres straffen og tilføjede, at de ville disciplinere Guzman yderligere.

Forbundet gav også Andrada en bøde for et indlæg på de sociale medier, hvor han fornærmede Guzman med en homofobisk tiltale.