Nagelsmann forlænger som tysk landstræner til 2026

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Nagelsmann forlænger som tysk landstræner til 2026
Julian Nagelsmann forbliver tysk landstræner efter EM i 2024.
Julian Nagelsmann forbliver tysk landstræner efter EM i 2024.Profimedia
Julian Nagelsmann har givet efter for det tyske fodboldforbunds (DFB) krav og forlænget sin kontrakt som landstræner frem til VM i 2026. Beslutningen blev annonceret af forbundet fredag, 56 dage før starten på EM på hjemmebane den 14. juni.

Julian Nagelsmann havde overbevist selv de sidste tvivlere om sin ledelse med 2:0-sejren over verdensmestrene fra Frankrig den 23. marts.

Den 36-årige aviser dermed samtidig en mulig tilbagevenden til sin tidligere klub Bayern München, som angiveligt igen var meget interesseret i Nagelsmann, efter at have modtaget et tilbud fra den sydtyske storklub og haft tid til at tænke over det.

"Det er en beslutning med hjertet. Det er en stor ære at kunne træne landsholdet og arbejde med de bedste spillere i landet," siger Nagelsmann og tilføjer:

"Sammen ønsker vi nu at spille et succesfuldt EM på hjemmebane, det er det, vi alle brænder for. Derefter ser jeg virkelig frem til udfordringen ved VM sammen med mit trænerteam."

De kommende udfordringer for DFB-holdet.
De kommende udfordringer for DFB-holdet.Flashscore

DFB's ledelse er glad. "Det er et stærkt signal til DFB og landsholdet, at Julian Nagelsmann forbliver landstræner efter EM på hjemmebane. Han er trods alt på ønskelisten hos mange store klubber i hele Europa. Men landsholdet er mere end bare et job for Julian Nagelsmann, det er en hjertesag for ham," siger præsident Bernd Neuendorf.