Inter Miami mangler Messi: Tabte første opgør til Monterrey i Champions Cup

Jordi Alba kunne ikke forhindre nederlaget
Jordi Alba kunne ikke forhindre nederlagetAFP
Uden Lionel Messi tabte Inter Miami den første kamp i kvartfinalen i CONCACAF Champions Cup. I Florida blev det 2-1 til gæsterne Monterrey fra Mexico.

Inter-træner Gerardo Martino valgte et defensivt 4-5-1-system med Luis Suarez som dyb angriber i fraværet af sin stjernespiller.

Miami - Monterrey
Miami - MonterreyFlashshare

Det så længe ud til at være trænerens rigtige valg, for hans hold kom foran i det 19. minut, da forsvarsspilleren Tomas Aviles sendte et hjørnespark fra Julian Gressel i kassen.

Midtvejs i anden halvleg gik det dog galt for Miami. David Ruiz fik sit andet gule kort, hvorefter Maximiliano Meza bankede udligningen i nettet kort efter.

Samme Meza serverede den afgørende assist til Jorge Rodriguez lige før den officielle spilletids udløb, som krøllede bolden flot op i krydset fra omkring 18 meter.

I næste uge er der returkamp i Mexico. Inter Miami håber at kunne have Messi med i truppen igen, men den argentinske troldmand døjer med en haseskade.