Messi-mål sikrer Inter Miami et enkelt point i Los Angeles

Lionel Messi uden sejr mod LA Galaxy.
Lionel Messi uden sejr mod LA Galaxy.Profimedia
Superstjernen Lionel Messi har scoret sit første mål i sæsonens anden kamp for Inter Miami i MLS. Den argentinske verdensmesters mål i overtiden sikrede sit hold uafgjort mod Los Angeles Galaxy.

Hjemmeholdet dominerede kampen, men den tidligere Barcelona-spiller Riqui Puig formåede ikke at score på Inter-målmand Drake Callender efter et straffespark begået af Sergio Busquets.

Den tidligere Frankfurt-spiller Dejan Joveljic formåede alligevel Los Angeles Galaxy foran. Men Los Angeles var i undertal i slutfasen, efter at Marco Delgado fik sit andet gule kort i det 87. minut. Kort tid efter gjorde Lionel Messi det onde ved Galaxy, da han udlignede efter en flot kombination med Jordi Alba.

Svag præstation fra Messi

Bortset fra sit mål leverede Messi dog en middelmådig præstation. Med syv spillere over 30 år i startopstillingen havde Miami svært ved at følge med modstandernes tempo. Ud over Messi, Alba og Busquets var Luis Suarez også med i startopstillingen.

"Vi blev splittet ad i første halvleg, vi kunne være gået i omklædningsrummet bagud," sagde Inter-træner Gerardo Martino. "Men vi viste karakter efter det mål, vi indkasserede," tilføjede han.

Miami havde vundet deres åbningskamp 2-0 over Real Salt Lake. Messi stod for assisten til føringsmålet.